Blog

AICI AFLI MEREU CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SPAȚIUL QREATOR

Află când are loc următorul eveniment și cum a fost cel anterior. 
Descoperă proiecte noi, expoziții de ținut minte, workshop-uri și conferințe care nasc idei noi, dar și lansări de Qollection, create în fiecare lună exclusiv pentru comunitatea QREATOR. 

Qreator – o poveste fără început și sfârșit

10-22-2019

Poveștile bune nu se termină niciodată ci, inspirându-i pe cei din jur, sunt preluate, continuate, îmbogățite și trăite din nou, din plin.

Dansul, limbajul secret al sufletului

05-11-2021

La Qreator by IQOS, dansul și-a găsit mereu un loc special prin prezența acestei arte la evenimentele noastre.

Geanta, o declarație de stil!

05-06-2021

Pentru că în ediția Qollection a lunii mai avem o geantă specială, semnată de Optimef, ne-am propus să facem puțină lumină în ceea ce privește principalele tipuri de genți.

Qreator by IQOS x Optimef: interviu cu designerii!

05-05-2021

Citește mai multe despre designerii din spatele Qollection: Qreator by IQOS X Optimef

Primăvara asta îți poți reîmprospăta garderoba și stilul!

04-22-2021

Cum sună o sesiune de consultanță online de styling cu Irina Voinea, unul dintre cei mai apreciați stiliști și creatori de modă de la noi?

MILESTONES EDITIONS: ROMAN TOLICI LA QREATOR BY IQOS!

04-15-2021

Qreator by IQOS și Mobius Gallery organizează în perioada 7-23 mai prima expoziție de ediții limitate semnate Roman Tolici – Milestones Editions.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.