Blog

Acasă la Qreatori

Împreună traversăm o perioadă care vine cu multe provocări. Dar și cu multe clipe de liniște sau introspecție, cu momente în care ne descoperim pasiuni sau le dezvoltăm pe cele de care nu aveam timp. Cum casele noastre au devenit, pe rând, sală de concerte sau expoziție, atelier, spațiu de lucru și loc de întâlniri cu prietenii, am vrut să găsim o modalitate prin care să ne putem face vizite virtuale.

Ca între prieteni care se știu de mult, șapte creativi români ne-au deschis ușile caselor lor printr-o serie de ilustrații desenate chiar de ei. 

Așa că fă cunoștință cu Livia Fălcaru, Raluca Băraru, Sasha Lazăr, Vlad Dumitrescu, Yanna Zosmer, Alina Bohoru și Evelin, printr-o serie de ilustrații care ne apropie de ei și de ce înseamnă acasă pentru fiecare dintre noi. 

Și pentru că viața digitală are nevoie din când în când de redecorare, te invităm să descarci ilustrațiile lor, în format desktop sau mobile. Așa, pleci în vizită sau te înveselești de fiecare dată când deschizi laptopul, tableta sau telefonul. 

Poți să-ți (re)decorezi casa, telefonul, tableta sau laptopul cu ele, pentru că ți le-am pregătit în doua formate:

Vezi și alte subiecte:

Acasă la Qreatori: Yanna Zosmer

05-21-2020

De când stăm cu toții acasă, rutinele și prioritățile ni s-au schimbat. Unii dintre noi se simt mai creativi, alții găsesc inspirație în locuri neașteptate.

Acasă la Qreatori: Vlad Dumitrescu

05-14-2020

O nouă săptămână, un nou motiv să descoperim casa unui alt ilustrator român.

Ce vrei să descoperi azi?