Blog

Acasă la Qreatori

Împreună traversăm o perioadă care vine cu multe provocări. Dar și cu multe clipe de liniște sau introspecție, cu momente în care ne descoperim pasiuni sau le dezvoltăm pe cele de care nu aveam timp. Cum casele noastre au devenit, pe rând, sală de concerte sau expoziție, atelier, spațiu de lucru și loc de întâlniri cu prietenii, am vrut să găsim o modalitate prin care să ne putem face vizite virtuale.

Ca între prieteni care se știu de mult, șapte creativi români ne-au deschis ușile caselor lor printr-o serie de ilustrații desenate chiar de ei. 

Așa că fă cunoștință cu Livia Fălcaru, Raluca Băraru, Sasha Lazăr, Vlad Dumitrescu, Yanna Zosmer, Alina Bohoru și Evelin, printr-o serie de ilustrații care ne apropie de ei și de ce înseamnă acasă pentru fiecare dintre noi. 

Și pentru că viața digitală are nevoie din când în când de redecorare, te invităm să descarci ilustrațiile lor, în format desktop sau mobile. Așa, pleci în vizită sau te înveselești de fiecare dată când deschizi laptopul, tableta sau telefonul. 

Poți să-ți (re)decorezi casa, telefonul, tableta sau laptopul cu ele, pentru că ți le-am pregătit în doua formate:

Vezi și alte subiecte:

Qollection x Catrinel Vintilă: Summer Lounge

08-01-2020

Fie că drumurile te poartă la munte sau la mare, nu uita să iei cu tine șezlongul-prosop cu imprimeu colorat. La orice picnic sau ieșire pe plajă acesta îți va înveseli vara!

Ne vedem la TIFF? Interviu cu Tudor Giurgiu

07-28-2020

Când aproape nimeni nu mai spera că acesta va avea totuși loc, a venit vestea că TIFF își așteaptă oaspeții în perioada 31 iulie – 9 august.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.