Blog

Afterparty NAG și The Big Reveal

După ce tocmai am scos arta în stradă, întru admirația și bucuria trecătorilor, la Street Art Creativity, ne-am decis că toamna asta e prea solară ca să nu mai profităm un pic de zilele ei neașteptat de calde! Prin urmare, am complotat din nou cu prietenii de la Art Walk Street AWS și cu doi tineri artiști, Mihail Alin si Bogda Cazacincu, masteranzi la UNARTE, promoția 2019, pentru a realiza cea mai mare pictură live, un tablou de 15 mp, aflat chiar în fața casei Qreator! 


Cei doi tineri au lucrat mai bine de o săptămână cu vopsea acrilică pe uriașa pânză, iar ”The Big Reveal” a avut loc pe 11 octombrie, chiar înainte de afterparty-ul NAG – Noaptea Galeriilor. 


Doi artiști emoționați dar și bucuroși că au terminat la timp tabloul lor uriaș, reflectoare și aplauze: 


După ce publicul a asistat live la dezvăluirea tabloului din fața Qreator, participanții la NAG – Noaptea Albă a Galeriilor au fost invitații noștri la petrecerea ediției din acest an a evenimentului. Accesul s-a făcut pe baza brățărilor primite din galeriile participante, iar distracția din casa Qreator a fost acompaniată de beat-uri hipnotizante alese de DJ Bogman! 


NAG 2019 a adus publicul în contact cu arta contemporană în 69 de locuri din Capitală, dar și în alte 12 orașe, reunind aproape 90 de destinații culturale într-o noapte albă pe care bucureștenii au încheiat-o la Qreator – albumul foto e aici, vezi dacă te regăsești în imagini! 

Vezi și alte subiecte:

Pop-up TEDxBucharest Metamorphosis la Qreator: ai un minut?

11-06-2019

Technology, Entertainment & Design, asta reprezintă inițialele TED, iar anul acesta sunt 35 de ani de la prima conferință. În acest timp, TED a devenit unul dintre cele mai cunoscute formate, cu prezență în peste 130 de țări.

#QreateMemories: Octombrie 2019 la Qreator

11-05-2019

Ultimele zile din octombrie au adus cu ele și ora de iarnă, însă asta nu ne-a oprit să ne distrăm și să ne lăsăm inspirați în continuare, iar acum, când am intrat în penultima lună a anului, să facem o recapitulare. Așadar, în octombrie...

Ce vrei să descoperi azi?