Blog

Afterparty NAG și The Big Reveal

După ce tocmai am scos arta în stradă, întru admirația și bucuria trecătorilor, la Street Art Creativity, ne-am decis că toamna asta e prea solară ca să nu mai profităm un pic de zilele ei neașteptat de calde! Prin urmare, am complotat din nou cu prietenii de la Art Walk Street AWS și cu doi tineri artiști, Mihail Alin si Bogda Cazacincu, masteranzi la UNARTE, promoția 2019, pentru a realiza cea mai mare pictură live, un tablou de 15 mp, aflat chiar în fața casei Qreator! 


Cei doi tineri au lucrat mai bine de o săptămână cu vopsea acrilică pe uriașa pânză, iar ”The Big Reveal” a avut loc pe 11 octombrie, chiar înainte de afterparty-ul NAG – Noaptea Galeriilor. 


Doi artiști emoționați dar și bucuroși că au terminat la timp tabloul lor uriaș, reflectoare și aplauze: 


După ce publicul a asistat live la dezvăluirea tabloului din fața Qreator, participanții la NAG – Noaptea Albă a Galeriilor au fost invitații noștri la petrecerea ediției din acest an a evenimentului. Accesul s-a făcut pe baza brățărilor primite din galeriile participante, iar distracția din casa Qreator a fost acompaniată de beat-uri hipnotizante alese de DJ Bogman! 


NAG 2019 a adus publicul în contact cu arta contemporană în 69 de locuri din Capitală, dar și în alte 12 orașe, reunind aproape 90 de destinații culturale într-o noapte albă pe care bucureștenii au încheiat-o la Qreator – albumul foto e aici, vezi dacă te regăsești în imagini! 

Vezi și alte subiecte:

HAPPY WORLD FASHION DAY!

08-21-2021

Astăzi, pe 21 august, celebrăm Ziua Mondială a Modei, un demers menit să marcheze pasiunea și preocuparea noastră față de toți creativii din acest domeniu și fantasticele lor creații.

În august, sărbătorim Bucharest PRIDE!

08-13-2021

Este o ediție cu atât mai specială cu cât evenimentul nu a putut fi organizat în 2020, dar și pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de la abrogarea Articolului 200 din Codul Penal.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.