Blog

Afterparty NAG și The Big Reveal

După ce tocmai am scos arta în stradă, întru admirația și bucuria trecătorilor, la Street Art Creativity, ne-am decis că toamna asta e prea solară ca să nu mai profităm un pic de zilele ei neașteptat de calde! Prin urmare, am complotat din nou cu prietenii de la Art Walk Street AWS și cu doi tineri artiști, Mihail Alin si Bogda Cazacincu, masteranzi la UNARTE, promoția 2019, pentru a realiza cea mai mare pictură live, un tablou de 15 mp, aflat chiar în fața casei Qreator! 


Cei doi tineri au lucrat mai bine de o săptămână cu vopsea acrilică pe uriașa pânză, iar ”The Big Reveal” a avut loc pe 11 octombrie, chiar înainte de afterparty-ul NAG – Noaptea Galeriilor. 


Doi artiști emoționați dar și bucuroși că au terminat la timp tabloul lor uriaș, reflectoare și aplauze: 


După ce publicul a asistat live la dezvăluirea tabloului din fața Qreator, participanții la NAG – Noaptea Albă a Galeriilor au fost invitații noștri la petrecerea ediției din acest an a evenimentului. Accesul s-a făcut pe baza brățărilor primite din galeriile participante, iar distracția din casa Qreator a fost acompaniată de beat-uri hipnotizante alese de DJ Bogman! 


NAG 2019 a adus publicul în contact cu arta contemporană în 69 de locuri din Capitală, dar și în alte 12 orașe, reunind aproape 90 de destinații culturale într-o noapte albă pe care bucureștenii au încheiat-o la Qreator – albumul foto e aici, vezi dacă te regăsești în imagini! 

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.