Blog

ART WALK STREET – AWS | EXPOZANT: DAIANA SAVOPOL

În perioada 1 – 6 octombrie, Art Walk Street – AWS & Qreator by IQOS te invită pe Bulevardul Aviatorilor 8A, unde vei admira instalația lucrată de artista Daiana Savopol.

Absolventă a masterului UNArte secția sculptură, clasa profesorului Aurel Vlad, și licențiată a secției de Pictură, tot din cadrul UNArte, Daiana Savopol este unul dintre artiștii prezenți la AWS.

Instalația „Macrameu Butterfly este o împletire, și la propriu și la figurat; împletirea amintirilor copilăriei – a bunicii care croșetează și a încântării goanei după fluturi – cu împletirea sau întrepătrunderea lumilor cunoscute: orașul – betoane și asfalt și delicatețea naturii ce-i supraviețuiește.
Împletirea forțată, poate, a două moduri de a vedea un fluture: delicatul simbol al speranței, al reînceputuilor sau un apărător de temut al verdelui amenințat de griul urban… Împletirea albă a sârmei…! – Text by Daiana Savopol

TITLUL: #Fluturele (Butterfly) /  DIMENSIUNI:  3.60 x 4,20 m
TEHNICA: sârmă albă modelată și împletită / 2 piese (macrameu si fluturele)

Pentru toate detaliile despre eveniment accesati www.qreator.ro

#AWS2018#october1-6th #artwalkstreet #qreatorbyiqos #outdoorartfestival #meettheartist #metalINSTALLATION #butterfly #DaianaSavopol  #supportartist #keeptheartalive

 

Vezi și alte subiecte:

Instrumentele bizare la aniversare!

07-31-2021

Pe 31 iulie se celebrează Ziua Instrumentelor Neuzuale. Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute, însă noi credem că e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a face încă o reverență în fața creativității.

Simplitatea ca stil de viață

07-12-2021

Urmând ca trend minimalismul, încurajați de noile filosofii scandinave cu privire la o viață mai simplă – Hygge, Likke sau Lagom – dar și de lecțiile celebrei Marie Kondo, putem păși, în ritm comod, către o viață mai simplă.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.