Blog

ART WALK STREET – AWS | EXPOZANT: DAIANA SAVOPOL

În perioada 1 – 6 octombrie, Art Walk Street – AWS & Qreator by IQOS te invită pe Bulevardul Aviatorilor 8A, unde vei admira instalația lucrată de artista Daiana Savopol.

Absolventă a masterului UNArte secția sculptură, clasa profesorului Aurel Vlad, și licențiată a secției de Pictură, tot din cadrul UNArte, Daiana Savopol este unul dintre artiștii prezenți la AWS.

Instalația „Macrameu Butterfly este o împletire, și la propriu și la figurat; împletirea amintirilor copilăriei – a bunicii care croșetează și a încântării goanei după fluturi – cu împletirea sau întrepătrunderea lumilor cunoscute: orașul – betoane și asfalt și delicatețea naturii ce-i supraviețuiește.
Împletirea forțată, poate, a două moduri de a vedea un fluture: delicatul simbol al speranței, al reînceputuilor sau un apărător de temut al verdelui amenințat de griul urban… Împletirea albă a sârmei…! – Text by Daiana Savopol

TITLUL: #Fluturele (Butterfly) /  DIMENSIUNI:  3.60 x 4,20 m
TEHNICA: sârmă albă modelată și împletită / 2 piese (macrameu si fluturele)

Pentru toate detaliile despre eveniment accesati www.qreator.ro

#AWS2018#october1-6th #artwalkstreet #qreatorbyiqos #outdoorartfestival #meettheartist #metalINSTALLATION #butterfly #DaianaSavopol  #supportartist #keeptheartalive

 

Vezi și alte subiecte:

Qreator – Home Together Edition: aplauze și mulțumiri!

07-10-2020

În fiecare joi seară, timp de trei luni, am fost împreună, online, live, cu artiști pe care ne-ar fi fost drag să-i avem oaspeți în casa Qreator, alături de comunitatea noastră excepțională, dar și de alți noi prieteni care au ales să ni se alăture.

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

07-01-2020

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el.

Ce vrei să descoperi azi?