Blog

ART WALK STREET – AWS | EXPOZANT: DANIEL RĂDULESCU

AWS-Art Walk Street & Qreator by Iqos vi-l prezintă pe Daniel Rădulescu @ Art Walk Street 2018.

Daniel Rădulescu, absolvent UNARTE - secția sculptură - iubește la nebunie ceea ce face și crede că desenul și sculptura sunt rotițele sale. În 2013, Daniel a realizat grafica din Primăria Municipiului București, iar în 2015 a coordonat 6 artiști care au realizat 30 de sculpturi la Muzeul Bucovinei din Suceava.

Chiar și așa, anul 2016 a fost anul provocărilor pentru Daniel. De exemplu, cea mai mare provocare pentru artist a fost să coordoneze un design de 1200 de metri pătrați în mall-ul Park Lake din București. Totodată, acest design a fost unul dintre cele mai complexe din întreaga Europa.

În perioada 01-06 octombrie, Daniel va fi prezent pe Bulevardul Aviatorilor, nr.8A cu lucrările:

  • # SPLIT / 70 x 80 x 36cm OTEL / STEEL
  •  # INSOMNIA / 74 x 40 x 40 OTEL / STEEL
  •  # DEFRAGMENTATION / 80 x 50 x 50 / STEEL & BRASS

MATERIALE: metal
TEHNICA: sudură pe bază de argon şi sârmă de oțel cuprată

Ca să fii la curent cu lucrările şi locurile unde Daniel îşi va expune creațiile, poți să îl urmărești pe Facebook, Instagram sau pe site-ul său.

#AWS201#october1-6th #artwalkstreet #qreatorbyiqos #outdoorartfestival #meettheartist #metalsculpures #3D #DanielRadulescu  #supportartist #keeptheartalive 

 

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?