Blog

ART WALK STREET – AWS | EXPOZANT: GEORGE BILAN

În perioada 01-06 octombrie, AWS-Art Walk Street & Qreator vă invită să-l cunoașteți pe artistul George Bilan.

George Bilan – sculptor - este absolvent al Liceului din Bucureşti, promoţia 1985-1989, clasa profesorului Nicolin Constantin şi masterand - specializarea sculptură - din cadrul UNArte, sub îndrumarea Conf. Univ. Dr. Adrian Pîrvu.

Participant al mai multor expoziții organizate în România, Germania, U.S.A, Israel sau Austria, George Bilan a fost prezent pe 28-29-30 septembrie, în cadrul ART WALK STREET-AWS / 2017 cu lucrările:

  • # MATERIE VS. SPIRIT / 350 x 80 x 36cm / lemn, raşină, metal
  • # BLUE / 170 x 80 x  40
  • # LIFE IS PINK / 350 x 30 x 30

„Chiar dacă trupul este materie şi se poate descompune, sufletul rămâne în straturi invizibile până la reluarea ciclului de viaţă. Cele două , materia şi spiritul, nu pot exista separat.”

Pentru mai multe informații despre eveniment accesați link-ul - www.artwalkstreet.ro Iwww.qreator.ro

#AWS201#october1-6th #artwalkstreet #qreatorbyiqos #outdoorartfestival #meettheartist #metalsculpures #3D #DanielRadulescu  #supportartist #keeptheartalive

Vezi și alte subiecte:

Qreator – Home Together Edition: aplauze și mulțumiri!

07-10-2020

În fiecare joi seară, timp de trei luni, am fost împreună, online, live, cu artiști pe care ne-ar fi fost drag să-i avem oaspeți în casa Qreator, alături de comunitatea noastră excepțională, dar și de alți noi prieteni care au ales să ni se alăture.

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

07-01-2020

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el.

Ce vrei să descoperi azi?