Blog

ART WALK STREET – AWS | EXPOZANT: VALI LANCEA

În perioada 01-06 octombrie, Art Walk Street – Aws & Qre3ator by IQOS că invită să-l cunoașteți pe artistul Vali Lancea.

Specializat în Manipularea formelor tridimensionale și licențiat în arte vizuale, arte plastice, arte decorative și design în cadrul Universității de Arte „George Enescu”, Iași, Vali Lancea te invită în perioada 01-06 octombrie să-i descoperi prima lucrare expusă în cadrul festivalului outdoor de artă AWS.
Vali Lancea va fi prezent pe Bulevardul Aviatorilor nr. 8A ci lucrarea:
-    # Anatomia Imposibilului / 100 x 60 X 60 cm / METAL

„Pentru ce ar mai trebui să privim în urmă din moment ce voim să spargem misterioasele forme ale anatomiei imposibilului”.

Află mai multe despre festivalul outdoor de artă AWS în parteneriat cu Qreator by IQOS pe www.qreator.ro.

#AWS2018 #october1-6th #artwalkstreet #qreatorbyiqos #outdoorartfestival #meettheartist #metalsculpures #Vali Lancea  #supportartist #keeptheartalive

 

Vezi și alte subiecte:

Qreator – Home Together Edition: aplauze și mulțumiri!

07-10-2020

În fiecare joi seară, timp de trei luni, am fost împreună, online, live, cu artiști pe care ne-ar fi fost drag să-i avem oaspeți în casa Qreator, alături de comunitatea noastră excepțională, dar și de alți noi prieteni care au ales să ni se alăture.

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

07-01-2020

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el.

Ce vrei să descoperi azi?