Blog

ART WALK STREET – AWS | EXPOZANT: VALI LANCEA

În perioada 01-06 octombrie, Art Walk Street – Aws & Qre3ator by IQOS că invită să-l cunoașteți pe artistul Vali Lancea.

Specializat în Manipularea formelor tridimensionale și licențiat în arte vizuale, arte plastice, arte decorative și design în cadrul Universității de Arte „George Enescu”, Iași, Vali Lancea te invită în perioada 01-06 octombrie să-i descoperi prima lucrare expusă în cadrul festivalului outdoor de artă AWS.
Vali Lancea va fi prezent pe Bulevardul Aviatorilor nr. 8A ci lucrarea:
-    # Anatomia Imposibilului / 100 x 60 X 60 cm / METAL

„Pentru ce ar mai trebui să privim în urmă din moment ce voim să spargem misterioasele forme ale anatomiei imposibilului”.

Află mai multe despre festivalul outdoor de artă AWS în parteneriat cu Qreator by IQOS pe www.qreator.ro.

#AWS2018 #october1-6th #artwalkstreet #qreatorbyiqos #outdoorartfestival #meettheartist #metalsculpures #Vali Lancea  #supportartist #keeptheartalive

 

Vezi și alte subiecte:

Instrumentele bizare la aniversare!

07-31-2021

Pe 31 iulie se celebrează Ziua Instrumentelor Neuzuale. Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute, însă noi credem că e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a face încă o reverență în fața creativității.

Simplitatea ca stil de viață

07-12-2021

Urmând ca trend minimalismul, încurajați de noile filosofii scandinave cu privire la o viață mai simplă – Hygge, Likke sau Lagom – dar și de lecțiile celebrei Marie Kondo, putem păși, în ritm comod, către o viață mai simplă.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.