Blog

CALL FOR ARTISTS continuă!

Pentru anul viitor am decis să oferim oportunitatea de a semna o ediție Qollection și artiștilor tineri, aflați la început de drum. Așa s-a născut ideea CALL FOR ARTISTS și ne bucurăm să avem deja doi câștigători care își vor prezenta colecțiile în ianuarie și februarie 2020 la Qreator. 

CALL FOR ARTISTS continuă, însă, iar juriul, după cum o să citiți și mai jos, abia așteaptă propunerile voastre! 

Cei doi câștigători ai primei etape sunt Alex Miclăuș, din Cluj și Olivia Dejeu, care în prezent locuiește la Londra dar vrea să revină în România anul viitor. 

Prima lună din 2020 prezintă la Qreator “Light Catcher”, propunerea lui Alex, care este o lampă ambientală inspirată din ”designul” clasicului cârlig de rufe.

Propunerea Oliviei se numește "One Kimono" și își dorește să aducă în viața românilor această piesă vestimentară specială.

În următoarea etapă de jurizare vor fi selectate produsele Qollection pentru perioada martie-iunie 2020, iar proiectele pot fi depuse până pe 17 ianuarie. Între timp, iată ce au avut de spus cei trei jurați despre propunerile primite până acum:

Mirela Bucovicean: Mi-a plăcut că au fost propuneri diversificate – decorațiuni, instalații, tehnologie, fashion - unele dintre ele cu un concept foarte bine argumentat și produse declinabile. A fost dificil să facem diferența între ce ne-ar plăcea fiecăruia dintre noi și ceea ce credem că s-ar potrivi cu preferințele mai multor potențiali clienți. Mă bucur că au fost atâtea propuneri, înseamnă că am ajuns cu CALL FOR ARTISTS exact la cei la care ne-am dorit să ajungem!

Răzvan Mercan: Mi-a plăcut mult că au fost foarte mulți oameni, cu foarte multe idei bune, chiar dacă asta face jobul nostru de jurat mai dificil. A fost o provocare să găsim formula de a juriza egal propuneri atât de variate, dar cred că am luat cele mai bune decizii.

Tammy: Cred că cel mai greu a fost selectarea câștigătorilor, pentru că au fost teme și categorii multiple. Pentru mine a fost o bucurie să descopăr propuneri ale unor designeri tineri alături de nume pe care deja le cunoșteam.

Noi, la Qreator, credem că motorul care poate schimba lumea în bine, e alimentat de multă creativitate, de aceea vrem să descoperim și să dezvăluim împreună cei mai minunați artiști din România!

Detalii CALL FOR ARTISTS găsiți pe pagina dedicată acestei inițiative. Vă așteptăm! 

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.