Blog

CALL FOR ARTISTS QOLLECTION 2020

Suntem Qreator de doi ani și i-am spus Home of Creativity pentru că noi credem că acesta e motorul care schimbă lumea și știm că la fel simt și cei care ne trec pragul zilnic, pentru evenimente speciale, un birou altfel sau o cafea și inspirație.

Spațiul nostru i-a inspirat, lună de lună, și pe designerii care ne-au propus fiecare ediție Qollection. Colecțiile capsulă conțin de la bijuterii la hanorace, de la borsete la pălării, de la rucsace, tricouri și jachete la un kit complet de festival. Nu ți le mai spunem pe toate, le știi, le ai, le porți și le iubești deja. Oricum, le poți revedea oricând la noi pe site.

Le mulțumim pentru ce-au creat, pentru gânduri bune și energia fabuloasă artiștilor Qollection - Mihaela Glăvan, Irina Voinea, Ghica Popa, Lelograms, Monocult, Șoseta 3, Laura Olaru, Victoria Finală, Maria Pălăria, Zarug! 

Acum, însă, e rândul tău! Da, chiar tu poți fi unul dintre noii creatori Qollection pentru că următorul pas pe care îl facem în acest proiect este să căutăm, să alegem, să susținem și să arătăm tuturor, în 2020, generația tinerilor creatori aflați la început de drum! 

Juriul este format din trei antreprenori și creatori cu succes incontestabil și cu al șaselea simț, atunci când vine vorba de descoperirea unor noi talente: Mirela Bucovicean, Răzvan Mercan și Tammy. Iată ce ne-au spus despre CALL FOR ARTISTS, sperăm să-ți fie de folos: 

”Sfatul meu este să colectezi creativitatea și s-o îndrepți către cei cărora le adresezi creațiile tale în așa fel încat ceea ce creezi să funcționeze exact pentru ei” – Răzvan Mercan

”Cred că fiecare artist ar trebui să-și găsească acel stil care îl definește, indiferent dacă este la modă sau nu. Dacă insistă suficient de mult, poate fi chiar el acela care face moda!” – Tammy

”Cu Molecule F și BICI selectez și dau mai departe din experiența mea către tinerii designeri. Mă entuziasmează în primul rând creativitatea, desigur, dar îmi doresc foarte mult să văd și asumarea unui stil propriu, fluid, cursiv și adaptabil” – Mirela Bucovicean 

Avem patru secțiuni pentru design – vestimentar, accesorii, obiect & tech – și patru teme care, sperăm, te vor inspira pe măsură, iar detaliile complete sunt pe pagina dedicată, QOLLECTION, CALL FOR ARTISTS 2020

Multă inspirație și… ne vedem la Qreator în 2020! Până atunci, însă, îți mai dăm un pont despre inițiativa noastră: ascultă matinalul de la Radio Guerilla în perioada următoare! 

Vezi și alte subiecte:

HAPPY WORLD FASHION DAY!

08-21-2021

Astăzi, pe 21 august, celebrăm Ziua Mondială a Modei, un demers menit să marcheze pasiunea și preocuparea noastră față de toți creativii din acest domeniu și fantasticele lor creații.

În august, sărbătorim Bucharest PRIDE!

08-13-2021

Este o ediție cu atât mai specială cu cât evenimentul nu a putut fi organizat în 2020, dar și pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de la abrogarea Articolului 200 din Codul Penal.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.