Blog

CALL FOR ARTISTS QOLLECTION 2020

Suntem Qreator de doi ani și i-am spus Home of Creativity pentru că noi credem că acesta e motorul care schimbă lumea și știm că la fel simt și cei care ne trec pragul zilnic, pentru evenimente speciale, un birou altfel sau o cafea și inspirație.

Spațiul nostru i-a inspirat, lună de lună, și pe designerii care ne-au propus fiecare ediție Qollection. Colecțiile capsulă conțin de la bijuterii la hanorace, de la borsete la pălării, de la rucsace, tricouri și jachete la un kit complet de festival. Nu ți le mai spunem pe toate, le știi, le ai, le porți și le iubești deja. Oricum, le poți revedea oricând la noi pe site.

Le mulțumim pentru ce-au creat, pentru gânduri bune și energia fabuloasă artiștilor Qollection - Mihaela Glăvan, Irina Voinea, Ghica Popa, Lelograms, Monocult, Șoseta 3, Laura Olaru, Victoria Finală, Maria Pălăria, Zarug! 

Acum, însă, e rândul tău! Da, chiar tu poți fi unul dintre noii creatori Qollection pentru că următorul pas pe care îl facem în acest proiect este să căutăm, să alegem, să susținem și să arătăm tuturor, în 2020, generația tinerilor creatori aflați la început de drum! 

Juriul este format din trei antreprenori și creatori cu succes incontestabil și cu al șaselea simț, atunci când vine vorba de descoperirea unor noi talente: Mirela Bucovicean, Răzvan Mercan și Tammy. Iată ce ne-au spus despre CALL FOR ARTISTS, sperăm să-ți fie de folos: 

”Sfatul meu este să colectezi creativitatea și s-o îndrepți către cei cărora le adresezi creațiile tale în așa fel încat ceea ce creezi să funcționeze exact pentru ei” – Răzvan Mercan

”Cred că fiecare artist ar trebui să-și găsească acel stil care îl definește, indiferent dacă este la modă sau nu. Dacă insistă suficient de mult, poate fi chiar el acela care face moda!” – Tammy

”Cu Molecule F și BICI selectez și dau mai departe din experiența mea către tinerii designeri. Mă entuziasmează în primul rând creativitatea, desigur, dar îmi doresc foarte mult să văd și asumarea unui stil propriu, fluid, cursiv și adaptabil” – Mirela Bucovicean 

Avem patru secțiuni pentru design – vestimentar, accesorii, obiect & tech – și patru teme care, sperăm, te vor inspira pe măsură, iar detaliile complete sunt pe pagina dedicată, QOLLECTION, CALL FOR ARTISTS 2020

Multă inspirație și… ne vedem la Qreator în 2020! Până atunci, însă, îți mai dăm un pont despre inițiativa noastră: ascultă matinalul de la Radio Guerilla în perioada următoare! 

Vezi și alte subiecte:

QOLLECTION CONCRETE EMOTIONS BY ANDRA RAICU

04-01-2020

Andra Raicu, designer de interior și cea care semnează Qollection aprilie – Concrete Emotions, este fascinată de latura sensibilă și creativă a materialelor industriale.

Qreator – Home Together Edition la tine acasă

03-31-2020

#StămAcasă. Cât mai mult, cât mai mulți. Avem însă, în continuare, nevoie de reperele familiare, de inspirația din artă, fie că vorbim de teatru, concerte ori lansări, iar Qreator rămâne, în continuare, curator pentru astfel de experiențe.

Ce vrei să descoperi azi?