Blog

Concurs Qreative Summer: cum să ai un feed de Instagram de invidiat!

E o vară atipică, una în care ne petrecem timpul mai degrabă acasă ori în alte locuri familiare, în care ne simțim în siguranță, astfel că și inspirația pentru un feed admirabil de Instagram pare destul de toropită. 

Totuși, chiar dacă nu explorăm locuri noi și nu bifăm prezența la festivalurile pline de culoare, hai să găsim în asta oportunitatea unui test de creativitate! Iată câteva idei care te vor inspira pentru ca fotografiile tale să se bucure de aprecierea prietenilor și a celor care ajung pe profilul tău. 

1. Colaje. Gândește-te la o temă pe baza cărora să le construiești și vezi cum poți grupa și regrupa obiecte care par banale. Fie că vorbim de o culoare, un sentiment, un anotimp sau diferite profesii, e o modalitate foarte bună prin care se poate dezvolta creativitatea. 

2. Citate sau scurte panseuri zilnice pe care să le caligrafiezi pe hârtie sau cu un font special ales. Dacă te pricepi și la desen, cu atât mai bine, iar dacă nu te pricepi, uite încă o provocare pentru tine. Ce zici? 

3. O poveste. Fie că e povestea pisicii sau a cățelului, fie că inventezi un personaj dintr-o jucărie de pluș (sau mai multe), imaginează-ți tot felul de aventuri pentru eroul tău, fotografiază-le și fă un story. 

4. Culise. Pasiunea pentru jobul tău te definește? Foarte bine! Arată-le și altora culisele, cum construiești un proiect, detaliile care nu se văd, dar contează atât de mult! 

5. Filtrele de pe Instagram. Și, dacă tot vorbim despre asta, încearcă AICI și cele patru filtre pe care tocmai le-am lansat și pe care găsești și în highlights pe profilul de Instagram qreator_by_iqos. Garantăm că schimbă orice perspectivă în „mai bine” și te vor face să zâmbești. 
În plus, dacă postezi fotografiile tale cu filtrele Qreator by IQOS în perioada 07 – 28 August, poți participa la concursul nostru cu un super premiu: un weekend cu două nopți de cazare la Arome 22, una dintre cele mai „instagramabile” destinații de pe litoralul românesc. Detalii în regulament.

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.