Blog

CREATIVITATEA CA STIL DE VIAȚĂ: LUCRURILE DESPRE CARE NU VORBIM

Workshop de creativitate cu Diana Cosmin 

Culisele creativității ascund lucruri concrete și mult mai aplicate decât ne-am gândi atunci când ne imaginăm activitatea unui om “creativ”, indiferent de domeniu. Realitatea e că nu putem fi creativi fără muncă, disciplină și rigori despre care nu vorbește nimeni.  

Întâlnirea noastră a fost o discuție concretă și aplicată despre: 

  • cum provocăm creativitatea, prin ritualuri și disciplină;
  • cum găsim și cum susținem un ritm de lucru prin care să ne exprimăm creativitatea;
  • demitizarea relației dintre inspirație și creație;
  • motivația care stă la baza creativității;
  • cu ce hrănim concret creativitatea: tactici, strategii, sfaturi, tips-uri, experiențe;
  • resursa secretă a creativității: curiozitatea;
  • discuție aplicată cu exemple, povești și împărtășiri.

Povestea completă a evenimentului, dar fără energia și efervescența pe care doar live le puteai simți, pe FINE SOCIETY:  

CINE A PARTICIPAT?

Au fost un total de 30 de persoane, cu activități dintre cele mai variate: avocați, specialiști în marketing digital, stiliști și experți de beauty, designeri de interior, oameni de comunicare, doi medici, un broker financiar, trei bloggeri care scriu pe diferite teme (parenting, lifestyle, modă), câțiva oameni de corporație, psihologi, coach și antreprenori.

CUM A FOST?

Camera de Dans și Film este un loc foarte plăcut pentru a ține seminarii, pentru că e suficient de mare pentru a putea avea un public relevant, dar suficient de intimă pentru o dezbatere productive, în care fiecare participant să aibă ocazia de a se exprima. La finalul serii am luat scaunele și le-am așezat în cerc, ca să dezbatem chestiunile din prezentare, deci e și foarte flexibilă.  

UN SFAT PENTRU OAMENII CREATIVI AI BUCUREȘTIULUI 

“Încercați să priviți ceea ce privește toată lumea și să vedeți unghiul și detaliile pe care nu le-a observat nimeni până acum” 

CE URMEAZĂ? 

Fine Society și Qreator vor mai găzdui în noiembrie și alte evenimente pe teme de interes general, pentru ca dezbaterea și procesul de împărtășire să nu stea pe loc.

Vezi și alte subiecte:

Angela Gheorghiu, recital exceptional la Qreator

06-30-2020

Joi, 25 iunie, ultimul episod al seriei Home Together Edition a dăruit comunității Qreator un regal muzical a cărui protagonistă a fost soprana Angela Gheorghiu.

„Aici nu se simte” – teatru la înălțime!

05-28-2020

Săptămâna trecută, un nou eveniment din seria Qreator Home Together Edition a readus teatrul în atenția comunității noastre.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.