Blog

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale. Evenimentul a fost inclus în Romanian Design Week și a marcat debutul parteneriatului între Qreator by IQOS și The Institute. 

Aproape o mie de vizitatori ne-au trecut pragul în această săptămână pentru a admira obiectele expuse la Design Flags, semn că designul internațional s-a bucurat de aprecire în #HomeOfCreativity. 
Noi ți-am povestit ce să vezi și de ce să nu ratezi cele șapte expoziții, dar am vrut să aflăm și părerea celor care ne-au trecut pragul despre obiectele expuse la Qreator by IQOS. 

„Cu ce așteptări ai venit la Design Flags?” și „Ce ți-a plăcut cel mai mult?” au fost cele două întrebări adresate celor care ne-au trecut pragul. A rezultat astfel o serie de șapte mini-interviuri pe care te invităm să le citești mai jos. 

M-am bucurat că se întâmplă RDW și în acest an greu încercat. Eram curios de această nouă capsulă. Cel mai mult mi-a plăcut expoziția de la parter, cea din Danemarca, ideea lămpii din intestine mi s-a părut foarte tare!”- Dan G., 29, arhitect 

„Merg în fiecare an la RDW și propunerile organizatorilor nu mi-au înșelat niciodată așteptările. La Design Flags nu pot să aleg ceva, mi-au plăcut toate, inclusiv faptul că e găzduită într-o casă atât de frumoasă. A fost prima dată când am intrat aici.” - Cristina M., 37, trainer

Citisem despre expoziții, am văzut și câteva chestii online, dar eram foarte curios să văd „pe viu” exponatele. Nu am fost dezamăgit. Preferatele mele au fost uniformele maghiare pentru Olimpiada de la Tokio. Cred că le-a fost greu să aleagă câștigătorul.” – Radu F., 31, designer  

Cunosc evenimentul, așa că așteptările erau destul de mari. Cel mai mult mi-a plăcut expoziția din Cehia pentru că m-a dus cu gândul la copilărie, am recunoscut multe obiecte de acolo.” – Maria I., 42, profesoară 

Anul acesta nu am avut timp să ajung la expoziția centrală, așa că am fost foarte încântat că există și Design Flags, chiar aici, în centrul orașului. Cel mai mult mi-au plăcut afișele din Madrid, felul în care sunt realizate, dar și felul în care arată grija Primăriei pentru cetățeni.” – Doris M., 27, Client Service 

Aici sunt mereu tot felul de expoziții interesante, așa că și de data asta mă așteptam la ceva care să-mi placă. Cred că cel mai mult am stat la afișe și uniforme, sus, dar mi-au plăcut și altele. N-am mai avut niciodată ocazia să văd așa aproape o mașină de scris.” – Marius C., 20, student

Am venit special pentru instalația interactivă cu legumele viitorului, mi s-a părut o super idee! Mi-ar fi plăcut să pot să inventez eu ce legumă vreau, aveam câteva idei și curiozități. Dar mi-a plăcut toată expoziția până la urmă.” – Cristian V., 25, PR Executive. 

Mulțumim pentru aprecieri și te așteptăm la următorul eveniment de la Qreator by IQOS – revenim curând cu detalii!

Vezi și alte subiecte:

Humans of Qreator: Interviu cu Arcadie Rusu (dansator și coregraf)

01-22-2021

În luna decembrie, Arcadie Rusu s-a numărat printre cei 7 artiști care ne-au împărtășit motivele pentru care se simt recunoscători la final de an, parte a proiectului 7 zile ale recunoștinței.

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.