Blog

Despre „Umorul în pandemie” cu Andi Moisescu și invitații săi

Miercuri, 16 decembrie, la Qreator by IQOS am avut din nou dialoguri spumoase, de data asta din lumea publicității, iar tema a fost „Umorul în pandemie”. Gazdă a conversației a fost nimeni altul decât Andi Moisescu de la ApropoTV, curator al Institutului Qreator, iar invitații săi au fost Dragoș Mușat și Bogdan Naumovici. 

O criză la nivel mondial nu este, cu siguranță, ceva distractiv, după cum știm cu toții, însă capacitatea de a face haz de necaz, în dulcele stil clasic românesc, ne ajută să mergem înainte. E nevoie de umor chiar și în pandemie sau poate, mai ales, într-o asemenea situație de criză, în care știrile impun din când în când o scurtă ieșire din peisajul mai degrabă sumbru. 

La o așa temă de discuție, Andi nu putea avea decât invitați pe măsură, oameni cărora umorul le-a adus succes, așa cum s-au făcut și prezentările: „trei personaje negative în căutarea umorului” – cu referire direct la faptul că toți trei aveau teste recente cu rezultat negativ. 

Dragoș Mușat scrie umor, a lucrat în publicitate și a făcut actorie, dar este mai cunoscut ca autor al lui Tetelu, celebrul personaj desenat, apărut în paginile Academiei Cațavencu. 

Bogdan Naumovici este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industria autohtonă de advertising, creator al unor reclame antologice și pline de umor. În prezent, este Managing Partner la 23 Communication Ideas și ne face zilele de luni mai bune pe YouTube, mai precis pe canalul „Bancul de luni”. De altfel, acesta este un proiect personal, apărut chiar în perioada pandemiei, și despre care Bogdan spune: „Am încercat până acum să aduc umor lângă produsele pentru care am lucrat, acum încerc să aduc și produse lângă umor”. 

Conversația celor trei, care a strâns peste 220 de prieteni online și multe aprecieri, s-a axat pe activitatea celor doi invitați în perioada recentă și pe proiectele lor care au conținut umor. Dragoș a povestit pe larg despre proiectul său, „Vocea carantinei”, în care mai mulți artiști au lucrat pro-bono pentru a ne ridica tuturor moralul, dar și despre dificultatea de a vinde acest tip de conținut în pandemie. 

N-au lipsit trimiterile la spoturile celebre create de Bogdan Naumovici și nici nostalgii legate de perioada în care brandurile nu se fereau de umor. Înregistrarea discuției este aici.

Conversația celor trei i-a adus lui Andi Moisescu și idei noi pentru viitoarele ediții de evenimente în cadrul Institutului Qreator. Dar despre asta vor discuta mai multe și mai pe larg, cu umor și fără invidie, în 2021! 

Până atunci, rămâi alături de noi, pe Instagram, pentru că încă mai avem surprize pregătite pentru acest final de an!

Vezi și alte subiecte:

Primăvara asta îți poți reîmprospăta garderoba și stilul!

04-22-2021

Cum sună o sesiune de consultanță online de styling cu Irina Voinea, unul dintre cei mai apreciați stiliști și creatori de modă de la noi?

TRENDURI 2021. Design interior: Mutifuncționalitate

03-30-2021

Am început cu fashion, am continuat cu design grafic, iar astăzi ne îndreptăm atenția spre designul interior.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.