Blog

Expo #MustSee la Qreator: A R T G I T A T O R S

La finele săptămânii trecute, Qreator a găzduit vernisajul expoziției Artgitators by Eglantina von Becheru – un eveniment-concept în care arta și designul experiențial au devenit instrumente pentru a agita tradiția, a ridica semne de întrebare asupra percepțiilor noastre și pentru a instiga Noul în gândire. 

Evenimentul a prilejuit invitaților o călătorie multisenzorială prin conceptele artistice propuse de Eglantina von Becheru și expuse în toată casa Qreator. Seara a fost completată de cocktails cu un design special, muzică clasică dar și de prezențe inedite, lămpi și abajururi cel putin surprinzătoare
„Artgitators lansează semne de întrebare asupra a șase teme cu impact social printr-o colecție de șase tablouri a căror descoperire este o experiență în sine. Fie că vorbim despre religie, consumerism sau comunitatea LGBTQ+, de exemplu, percepția noastră este îngrădită de norme sociale și politice. Expoziția folosește suprarealismul pentru a sparge limitele convenționalului și a introduce privitorului noi orizonturi atât de gândire, cât și de înțelegere”, explică Eglantina. 

Operele artistei sunt provocatoare, pe alocuri chiar (auto)ironice, explicite dar, în același timp, generoase în a lăsa loc interpretărilor subiective ale fiecărui vizitator, priviri intense și ludice către lumea noastră interioară. 
Un tur al expoziției A R T G I T A T O R S este un city-break într-un univers imaginar și foarte creativ, care debordează de curiozitate dar poate oferi unghiuri noi pentru dileme primordiale, am putea să-i spunem chiar EGGcentric!   

Expoziția este deschisă publicului la Qreator până pe 7 decembrie.

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.