Blog

Fotoprovocarea iernii: #creatememories!

Silent Night sau The Season to be jolly, orice ai prefera să fredonezi zilele astea, perioada Sărbătorilor de Iarnă e așteptată de toată lumea, indiferent de planurile făcute pentru zilele libere! 

Mergi acasă unde te așteaptă familia și prietenii din copilărie, parcul unde făceai oameni de zăpadă și aleea pe care se forma ghețușul? Rămâi în oraș, să mai scazi din teancul de cărți pe care le-ai luat la târgurile de toamnă, să te plimbi pe jos până intri într-o cafenea pentru o ciocolată caldă sau un vin fiert? Te-ai decis să faci pentru prima dată cozonac și ai invitat gașca la tine pentru Secret Santa? Sau poate pleci la munte, la schi, într-o pensiune cu foc în sobă unde seara se povestesc istorii de vitejie pe pârtie? Sau, de ce nu, ai deja rezervări și planuri într-un paradis exotic, cu temperaturi care n-au nevoie de centrală termică... împreună cu invidia tuturor?! 

Oricare ar fi planurile tale de sărbători, noi ți le dorim memorabile și ne-ar plăcea tare mult să ne arăți momentele în care te simți Qreator de Inspirație pentru tihna sau bucuria altora! 

Ai ghicit, e vorba de o nouă provocare din seria binecunoscută, de data aceasta i-am spus #creatememories. Acesta este și hashtagul pe care te invităm să-l folosești când postezi pe Instagram fotografiile tale cu momente de neuitat din această perioadă. Până pe 10 ianuarie așteptăm cele mai inspirate fotografii de la tine, ele vor fi votate de comunitatea Qreator pe Instagram, iar cele mai bune imagini vor ajunge la juriul condus de Adi Bulboacă*. 
Ca și la provocările anterioare, juriul o să aleagă cele mai bune cinci imagini care vor fi premiate cu câte o ramă de la MOEBE, unul dintre cele mai în vogă studiouri de design scandinav – pentru mai multe detalii, regulamentul provocării noastre vă stă la dispoziție aici.

Vă dorim Sărbători memorabile! 


*Despre Adi Bulboacă, într-o scurtă (auto)descriere:

M-am născut în vara lui ’88 și 16 ani mai târziu am început să fac fotografii. În cealaltă jumătate de viață care a urmat, am fotografiat un pic peste 1000 de spectacole de teatru și de dans, actori pe care nu i-am mai numărat, trenuri din România, Balcani și Rusia, festivaluri de film și de muzică, Dacii 1310. Folosesc aparate digitale, pe film, iar împreună cu Irina, muza și logodnica mea, am consumat câteva sute de cutii de Polaroid.

În următorii ani, vreau să petrec mai mult timp în studio pentru un proiect la care am început să mă gândesc acum aproape zece ani și multe nopți în care să arhivez și să indexez fotografiile de la teatru. În același timp, sper să mă lovesc de subiecte care să mă inspire și să mă țină cu aparatul la ochi, pe drumuri.

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?