Blog

Future of Fashion: DIPLOMA la Qreator by IQOS!

În perioada 3-11 octombrie 2020, Qreator by IQOS te invită să vizitezi The Future of Fashion, expoziție din cadrul DIPLOMA inclusă și în circuitul Noaptea Albă a Galeriilor din București. Asta înseamnă că, pe 3 și 4 octombrie, porțile noastre sunt deschise până la miezul nopții! 

După Romanian Design Week, colaborarea dintre Qreator by IQOS și The Institute continuă cu DIPLOMA, un eveniment devenit deja tradiție, în care lucrările de diplomă ale absolvenților de facultăți creative și vocaționale sunt aduse în atenția unui public cât mai larg. 

La Qreator by IQOS te invităm să admiri unele dintre cele mai bune creații ale unor designeri care au fost prezenți în ediții anterioare și a căror carieră le-a confirmat deja talentul: Alexandru Floarea, Lucian Alexandru Arsene, Sabina Pop și Șteff Chelaru. 
De asemenea, expoziția include și lucrările celor mai promițători designeri de fashion emergenți de la DIPLOMA 2019: Alexandra Elena Deaconu, Andra Ghinea, Andrada Oprean, Bianca Dragne, Claudiu Burcă, Ioana Șerban, Mariana Pădurariu, Medeea Ene, Octavia Chiru, Victoria I. Leea, Vlad Cheregi. 

Așa cum te-am obișnuit, la #HouseOfCreativity ai mereu ocazia să experimentezi ceva inedit, iar expoziția The Future of Fashion nu face excepție. Astfel, pe 3 și 4 octombrie, la Noaptea Albă a Galeriilor, am pregătit pentru tine un ecran interactiv cu ajutorul căruia poți alege câteva piese din colecțiile prezentate la Qreator by IQOS, le poți proba și, mai apoi, poți posta fotografiile pentru a primi aprecierea prietenilor! 

În total, 15 artiști ne vor vorbi, prin creațiile lor, despre pasiunea pentru design, tipare, creativitate și, nu în ultimul rând, vor prezenta o infuzie de idei noi. Cum arată viitorul într-un domeniu care are impact asupra tuturor putem afla la Qreator by IQOS, între 3 și 11 octombrie. Cheamă-ți prietenii și veniți împreună! Vremea e încă plăcută, așa că vizita poate continua cu dezbaterea creațiilor preferate la o cafea, o gustare sau chiar la un cocktail pe terasa noastră! Te așteptăm! 

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.