Blog

Hai pe la noi!

2020 este cu siguranță un an...„altfel”. A venit cu provocări, adaptări și împrejurări care se tot schimbă. Ne-am adaptat și noi, cu evenimente online, după cum ți-am tot povestit și, între timp, dacă n-ai aflat deja, am redeschis clădirea Qreator by IQOS pentru public și avem un meniu variat de propuneri pentru tine!

Te așteaptă opt încăperi cu destinații și înfățișări diferite, în care să te simți „ca acasă”, spații pregătite pentru întâlniri de lucru sau doar așa, ca să vă povestiți ce-ați mai făcut și ce planuri aveți. Avem pentru tine camere speciale în care te invităm să dai frâu liber creativității, altele pentru socializare și întâlniri și chiar una pentru relaxare, cu cele mai recente ediții din reviste internaționale și cărți care să te inspire. Toate acestea în condiții de absolută siguranță și cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare.

Mai mult, dacă n-ai apucat încă să ajungi la Qreator by IQOS vara asta, te surprindem cu noul design interior, un proiect de transformare coordonat de una dintre cele mai bune echipe de arhitecți. Vino să le admiri creativitatea și măiestria!

Am zis opt încăperi? Da! Dar asta nu e tot. Pentru tine și prietenii tăi avem un bar, unde poți găsi tot ce-ți dorești, de la cafeaua pe care o poți personaliza după plac, până la băuturi răcoritoare și, pentru amiază ori seară, cocktailuri de neuitat, vin sau prosecco. Un bar, dar și două terase! 

Poți să îți începi ziua cu noi, să vii la micul dejun pentru croissant ori pain au chocolat și pentru varietatea generoasă de ceaiuri. Dacă trezitul de dimineață nu e chiar stilul tău, te așteptăm la brunch, cu gazpacho, guacamole, bruschete și dipuri – o să ne ceri rețeta! 

Pentru prânz ori cină, te așteptăm cu file de păstrăv sau cotlet de Mangalița, dar avem și variante delicioase pentru vegetarieni. Cât despre desert... oh! Trebuie neapărat să guști sorbetul de lămâie & Limoncello di Capri! Sau poate dorești să încerci un tiramisu? E semifreddo, combinația inedita între rețeta clasică și o binevenită răcorire de vară. 
Ce zici? Te-am convins? 

Dacă utilizezi IQOS, la Qreator by IQOS avem două spații dedicate, cu magazine, unde poți să-ți iei cele mai noi accesorii sau dispozitive. De asemenea, poți admira și achiziționa obiectele ediție limitată care fac parte din Qollection. 
Mai mult, tot aici avem colegi care te ajută cu personalizarea dispozitivului tău IQOS, dar și cu o curățare profesională!

Noi suntem aici, te așteptăm! 

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.