Blog

INVITAȚIE LA VERNISAJ: UNZIP YOUR MIND!

Miercuri, 21 august, are loc vernisajul Unzip Your Mind, evenimentul sfârșitului de vară bucureșteană, iar asta e șansa ta să participi!

V-am povestit un pic deja despre expoziția Unzip You Mind care prezintă, în casa Qreator, direct de la Milan Design Week, showcase-ul IQOS World by Alex Chinneck care a atras, la MDW, peste 200.000 de vizitatori! O să tot povestim despre asta, pentru că ne bucurăm să putem oferi eveniment la București!
Pe cuvânt, nu e de ratat, promitem, din 22 august și până în 18 septembrie.  

Vernisajul are loc pe 21 august, în prezența artistului, e ”By invitation only”, dar uite că deschidem un pic (fermoarul) către acest eveniment cu o provocare pe Instagram!

Între 15 și 18 august, în fiecare zi, urmărește contul Qreator pe Instagram: zilnic, vom posta pe story-uri o poză ascunsă parțial în spatele unui fermoar, iar tu trebuie să ghicești ce se află acolo.
Noi o să dăm și câteva indicii, dar nu promitem că o să fie prea ușor, trebuie și un pic de imaginație din partea voastră!
Patru norocoși, pe care îi vom anunța pe 20 august, vor putea câștiga o invitație la vernisajul Unzip Your World printr-o tragere la sorți via random.org și vor vedea expoziția înaintea tuturor, alături de creatorul ei, sculptorul britanic Alex Chinneck!

Ne vedem acolo!

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?