Blog

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

Într-o capitală europeană, să zicem București, opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt destul de multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?! Noi n-am găsit așa ceva, așa că sâmbătă, 8 februarie, am organizat Midnight Play!

Seara, pe la 9, când, în mod normal, porțile Qreator se cam închid, noi le-am deschis larg pentru 20 de prieteni care s-au înscris la evenimentul nostru. I-am așteptat cu barul deschis, 20 de șevalete, vopseluri și alte instrumente necesare creației, dar, mai ales, i-am așteptat alături de Pandele. 

Radu Pandele, aka Pandele, parte a echipei Sweet Damage Crew, a fost invitat special și gazdă a evenimentului, dar, în același timp, și mentor pentru cei 20 de ”artiști aspiranți” care au participat la Midnight Play. 

Prezentările și discuțiile relaxate la un pahar cu vin au fost un preambul perfect pentru prezentarea unor tehnici de bază în fața șevaletului, apoi fiecare invitat a dat frâu liber imaginației prin forme și culoare. 

Anul acesta, Qreator și-a deschis încă și mai larg porțile către tineri artiști din toată țara prin proiectul Call for Artists și tot așa ne dorim să fie și Midnight Play. Prin urmare, chiar dacă n-ați putut fi alături de noi și de Pandele sâmbătă noaptea, am făcut un mic montaj care sperăm să vă încurajeze să pictați și acasă: 

Câteva ore relaxate, pline de culoare, și la propriu, și la figurat, cu zâmbete, râsete, lecții, prietenii noi și, cu siguranță, o operă de artă pe care fiecare particiant a luat-o cu sine întru reamintire! 

De-a lungul istoriei, s-a spus și s-a scris mult despre obiceiurile și tabieturile, uneori bizare, ale unor creatori. Despre mulți se știe că preferau să lucreze noaptea, în liniște, când inspirația se lăsa mai ușor invocată. Nu știm dacă e așa, Qreator e deschis de dimineața până seara și avem super cafea, însă ne-a plăcut mult cum a ieșit Midnight Play, la ceas de noapte și o să mai facem! 
Veniți și voi?

Vezi și alte subiecte:

The Mono Jacks la Qreator – Home Together Edition

04-06-2020

Ți-am promis că o să organizăm în continuare evenimente de neuitat – de data aceasta transmise în direct, la tine acasă – și ne ținem de cuvânt!

QOLLECTION CONCRETE EMOTIONS BY ANDRA RAICU

04-01-2020

Andra Raicu, designer de interior și cea care semnează Qollection aprilie – Concrete Emotions, este fascinată de latura sensibilă și creativă a materialelor industriale.

Ce vrei să descoperi azi?