Blog

Pop-up TEDxBucharest Metamorphosis la Qreator: ai un minut?

Technology, Entertainment & Design, asta reprezintă inițialele TED, iar anul acesta sunt 35 de ani de la prima conferință. În acest timp, TED a devenit unul dintre cele mai cunoscute formate, cu prezență în peste 130 de țări. 
Pe 16 și 17 noiembrie, la București, are loc o nouă ediție TEDxBucharest, iar tema evenimentului este Metamorphosis. Vor fi 21 de speakeri, 4 momente artistice și un public de peste o mie de persoane care caută inspirație și energie bună. 
Dacă vrei să fii și tu în public, te așteptăm la Qreator, până pe 15 noiembrie, pentru Pop-Up TEDxBucharest: 1 Minute to Change the WORLD! Îți punem la dispoziție o scenă pop-up pe care să-ți prezinți, într-un minut, ideea prin care ai vrea să schimbi lumea. 

Prietenii de la TEDx Bucharest vor urmări toate ideile prezentate, le vor selecta pe cele mai inspirate, iar publicul de pe Facebook va putea să-și aleagă preferatele. 

Cele mai bune zece idei astfel alese vor fi răsplătite cu câte o invitație dublă la TEDx București, însă toți cei care vor înregistra un video beneficiază de o reducere de 40% pentru biletele la eveniment

Deci? Ce zici? Ai un minut? 

Și, pentru că nouă, la Qreator, ne place să sprijinim oamenii cu idei care pot schimba lumea, iată câteva sfaturi pentru cel mai bun discurs de un minut: 

1. Repetă de câteva ori înainte ce vrei să spui și nu uita să te cronometrezi. 

2. Vestea bună e că în 60 de secunde nu mai ai vreme de emoții! 

4. Nu uita că oamenii își formează o primă impresie în 30 de secunde așa că vestea și mai bună este că ai suficient timp pentru a lăsa o impresie memorabilă! 

5. Cea mai simplă structură este: 

Prezentarea ta, 

Problema existentă, 

Propunerea soluției tale. 

6. Spune o poveste. Da, se poate și într-un minut sau chiar mai puțin. 

7. Dacă tu crezi în ideea ta, o să poți convinge pe oricine!  

Te așteptăm!

Vezi și alte subiecte:

HAPPY WORLD FASHION DAY!

08-21-2021

Astăzi, pe 21 august, celebrăm Ziua Mondială a Modei, un demers menit să marcheze pasiunea și preocuparea noastră față de toți creativii din acest domeniu și fantasticele lor creații.

În august, sărbătorim Bucharest PRIDE!

08-13-2021

Este o ediție cu atât mai specială cu cât evenimentul nu a putut fi organizat în 2020, dar și pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de la abrogarea Articolului 200 din Codul Penal.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.