Blog

Pop-up TEDxBucharest Metamorphosis la Qreator: ai un minut?

Technology, Entertainment & Design, asta reprezintă inițialele TED, iar anul acesta sunt 35 de ani de la prima conferință. În acest timp, TED a devenit unul dintre cele mai cunoscute formate, cu prezență în peste 130 de țări. 
Pe 16 și 17 noiembrie, la București, are loc o nouă ediție TEDxBucharest, iar tema evenimentului este Metamorphosis. Vor fi 21 de speakeri, 4 momente artistice și un public de peste o mie de persoane care caută inspirație și energie bună. 
Dacă vrei să fii și tu în public, te așteptăm la Qreator, până pe 15 noiembrie, pentru Pop-Up TEDxBucharest: 1 Minute to Change the WORLD! Îți punem la dispoziție o scenă pop-up pe care să-ți prezinți, într-un minut, ideea prin care ai vrea să schimbi lumea. 

Prietenii de la TEDx Bucharest vor urmări toate ideile prezentate, le vor selecta pe cele mai inspirate, iar publicul de pe Facebook va putea să-și aleagă preferatele. 

Cele mai bune zece idei astfel alese vor fi răsplătite cu câte o invitație dublă la TEDx București, însă toți cei care vor înregistra un video beneficiază de o reducere de 40% pentru biletele la eveniment

Deci? Ce zici? Ai un minut? 

Și, pentru că nouă, la Qreator, ne place să sprijinim oamenii cu idei care pot schimba lumea, iată câteva sfaturi pentru cel mai bun discurs de un minut: 

1. Repetă de câteva ori înainte ce vrei să spui și nu uita să te cronometrezi. 

2. Vestea bună e că în 60 de secunde nu mai ai vreme de emoții! 

4. Nu uita că oamenii își formează o primă impresie în 30 de secunde așa că vestea și mai bună este că ai suficient timp pentru a lăsa o impresie memorabilă! 

5. Cea mai simplă structură este: 

Prezentarea ta, 

Problema existentă, 

Propunerea soluției tale. 

6. Spune o poveste. Da, se poate și într-un minut sau chiar mai puțin. 

7. Dacă tu crezi în ideea ta, o să poți convinge pe oricine!  

Te așteptăm!

Vezi și alte subiecte:

The Mono Jacks la Qreator – Home Together Edition

04-06-2020

Ți-am promis că o să organizăm în continuare evenimente de neuitat – de data aceasta transmise în direct, la tine acasă – și ne ținem de cuvânt!

QOLLECTION CONCRETE EMOTIONS BY ANDRA RAICU

04-01-2020

Andra Raicu, designer de interior și cea care semnează Qollection aprilie – Concrete Emotions, este fascinată de latura sensibilă și creativă a materialelor industriale.

Ce vrei să descoperi azi?