Blog

Pop-up TEDxBucharest Metamorphosis la Qreator: ai un minut?

Technology, Entertainment & Design, asta reprezintă inițialele TED, iar anul acesta sunt 35 de ani de la prima conferință. În acest timp, TED a devenit unul dintre cele mai cunoscute formate, cu prezență în peste 130 de țări. 
Pe 16 și 17 noiembrie, la București, are loc o nouă ediție TEDxBucharest, iar tema evenimentului este Metamorphosis. Vor fi 21 de speakeri, 4 momente artistice și un public de peste o mie de persoane care caută inspirație și energie bună. 
Dacă vrei să fii și tu în public, te așteptăm la Qreator, până pe 15 noiembrie, pentru Pop-Up TEDxBucharest: 1 Minute to Change the WORLD! Îți punem la dispoziție o scenă pop-up pe care să-ți prezinți, într-un minut, ideea prin care ai vrea să schimbi lumea. 

Prietenii de la TEDx Bucharest vor urmări toate ideile prezentate, le vor selecta pe cele mai inspirate, iar publicul de pe Facebook va putea să-și aleagă preferatele. 

Cele mai bune zece idei astfel alese vor fi răsplătite cu câte o invitație dublă la TEDx București, însă toți cei care vor înregistra un video beneficiază de o reducere de 40% pentru biletele la eveniment

Deci? Ce zici? Ai un minut? 

Și, pentru că nouă, la Qreator, ne place să sprijinim oamenii cu idei care pot schimba lumea, iată câteva sfaturi pentru cel mai bun discurs de un minut: 

1. Repetă de câteva ori înainte ce vrei să spui și nu uita să te cronometrezi. 

2. Vestea bună e că în 60 de secunde nu mai ai vreme de emoții! 

4. Nu uita că oamenii își formează o primă impresie în 30 de secunde așa că vestea și mai bună este că ai suficient timp pentru a lăsa o impresie memorabilă! 

5. Cea mai simplă structură este: 

Prezentarea ta, 

Problema existentă, 

Propunerea soluției tale. 

6. Spune o poveste. Da, se poate și într-un minut sau chiar mai puțin. 

7. Dacă tu crezi în ideea ta, o să poți convinge pe oricine!  

Te așteptăm!

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.