Blog

Prietenii Qreator: TEDx, Bold and Brilliant!

La Qreator te întâmpinăm în fiecare zi cu inspirație și provocări, un loc în care creativitatea celor care ne trec pragul își găsește moduri noi de expresie și construim relații cu parteneri de excepție care ne împărtășesc valorile – unul dintre ei este TED. 

Probabil cea mai cunoscută serie de conferințe din lume, TED - Technology, Entertainment & Design, este prezentă, prin TEDx, în peste 130 de țări. Am fost alături de organizatori, la TEDx Bucharest, când te-am provocat să ne spui, într-un minut, cum ai vrea să schimbi lumea în bine. Am apreciat și aplaudat vorbitorii de la conferință, am învățat din experiențele lor. 

Cea din urma conferință a anului a fost TEDxBucharestWomen - Bold + Brilliant și a avut loc sâmbătă, 7 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României. Ne-am bucurat, în calitate de Creative Partner, să putem oferi invitații la eveniment unor femei Bold + Brilliant (cum altfel?) din comunitatea Qreator și am fost acolo împreună pentru a ne inspira de la speakeri. 

Șase femei excepționale, o gazdă la fel de sclipitoare – Carla-Maria Teaha – alături de Mario Barangea, doctorand al Facultatii de Filosofie, s-au aflat pe scena evenimentului pentru a celebra ideile și inițiativele unor femei fantastice care fac lumea un loc mai bun. 

Ioana Mischie, Yolanda Cretescu, Andreea Cătana, Simona Tache și două momente speciale oferite de Ana Coman și Denisia Călin au făcut din această zi una de ținut minte! 

Ne-a făcut mare plăcere să fim acolo & tineti minte: Always stay bold & brilliant!

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.