Blog

Prietenii Qreator: TEDx, Bold and Brilliant!

La Qreator te întâmpinăm în fiecare zi cu inspirație și provocări, un loc în care creativitatea celor care ne trec pragul își găsește moduri noi de expresie și construim relații cu parteneri de excepție care ne împărtășesc valorile – unul dintre ei este TED. 

Probabil cea mai cunoscută serie de conferințe din lume, TED - Technology, Entertainment & Design, este prezentă, prin TEDx, în peste 130 de țări. Am fost alături de organizatori, la TEDx Bucharest, când te-am provocat să ne spui, într-un minut, cum ai vrea să schimbi lumea în bine. Am apreciat și aplaudat vorbitorii de la conferință, am învățat din experiențele lor. 

Cea din urma conferință a anului a fost TEDxBucharestWomen - Bold + Brilliant și a avut loc sâmbătă, 7 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României. Ne-am bucurat, în calitate de Creative Partner, să putem oferi invitații la eveniment unor femei Bold + Brilliant (cum altfel?) din comunitatea Qreator și am fost acolo împreună pentru a ne inspira de la speakeri. 

Șase femei excepționale, o gazdă la fel de sclipitoare – Carla-Maria Teaha – alături de Mario Barangea, doctorand al Facultatii de Filosofie, s-au aflat pe scena evenimentului pentru a celebra ideile și inițiativele unor femei fantastice care fac lumea un loc mai bun. 

Ioana Mischie, Yolanda Cretescu, Andreea Cătana, Simona Tache și două momente speciale oferite de Ana Coman și Denisia Călin au făcut din această zi una de ținut minte! 

Ne-a făcut mare plăcere să fim acolo & tineti minte: Always stay bold & brilliant!

Vezi și alte subiecte:

INTERVIURI CU VIITORII DESIGNERI QOLLECTION. ANDRA RAICU - APRILIE 2020

02-14-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020. Azi, Andra Raicu - Qollection Aprilie 2020.

Interviuri cu viitorii designeri Qollection. Anca Cernea - Martie 2020

02-12-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020.

Ce vrei să descoperi azi?