Blog

Primăvara asta îți poți reîmprospăta garderoba și stilul!

Primăvara pare că-și intră, în sfârșit, în drepturile sale calendaristice și astfel ajungem din nou la momentul acela din an! Cel în care hainele groase sunt bine puse la păstrare pentru următorul sezon rece, iar hainele subțiri revin în centrul atenției! 

Este, de asemenea, un bun prilej pentru redefinirea stilului personal. Doar e anotimpul reînnoirii, nu?! Și de ce nu ți-ai împrospăta și garderoba pentru o nouă versiune a ta? 

Uite, chiar despre asta voiam și noi să-ți spunem! Cum sună o sesiune de consultanță online de styling cu Irina Voinea, unul dintre cei mai apreciați stiliști și creatori de modă de la noi?

Ți-ar plăcea ca un stilist care pune libertatea de expresie și clientul în centrul creațiilor sale să-ți dea sfaturi despre stil într-o sesiune personalizată, online, de două ore? Și nu doar ție, ci și celui mai bun prieten, o sesiune dublă, pentru voi doi? 
Și cum ar fi dacă, în cadrul acestei experiențe, vă puteți alege, fiecare, un obiect în valoare de 800 de lei din colecția IVY by Irina Voinea? 
Iar ca experiența să fie completă, veți primi și două vouchere în valoare de 1.000 de lei fiecare, atât tu, cât și prietenul tău, pentru câteva achiziții vestimentare potrivite cu sfaturile Irinei din cadrul consultanței de styling.

Prin urmare, consultanță online de styling, două creații la alegere din colecția IVY și două vouchere de cumpărături online! 

Poți alege pe cine vrei tu pentru această experiență memorabilă, iar acea persoană îți va fi alături în călătoria stilistică adresată în egală măsură femeilor și bărbaților! 

Sună bine, nu-i așa?  

Ce ai de facut pentru așa un giveaway? E simplu! Ne urmărești pe Instagram, intri pe pagina noastră, îi dai un tag persoanei alături de care vrei să te bucuri de această super-experiență și care va trebui să ne urmărească la rândul său, apoi ne spui care e piesa ta vestimentară favorită! Câștigătorul sau câștigătoarea va fi stabilit/ă prin tragere la sorți, iar noi vom anunța pe 7 mai numele său! 

Mai rămâne doar să faci loc în șifonier și... să ai o primăvară grozavă!

Vezi și alte subiecte:

TRENDURI 2021. Design interior: Mutifuncționalitate

03-30-2021

Am început cu fashion, am continuat cu design grafic, iar astăzi ne îndreptăm atenția spre designul interior.

TRENDURI 2021. Minimalism: Less is more!

03-24-2021

Astăzi vă propunem să schimbăm puțin abordarea și să vorbim despre felul în care un trend influențează mai mult decât o industrie, își pune amprenta chiar asupra stilului nostru de viață.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.