Blog

Proiectul Qreator - Home Together Edition, premiat la Gala Webstock

La finele săptămânii trecute, în cadrul Galei Webstock, care premiază excelența celor mai creative campanii realizate în online-ul românesc, Qreator by IQOS a obținut locul doi la secțiunea Best Use of LIVE video pentru proiectul Home Together Edition

Ne onorează această recunoaștere și vrem să-ți mulțumim că ne-ai primit în casa ta cu încrederea că timpul pe care ni-l dedici merită petrecut împreună. 

Qreator by IQOS este locul în care ne-am întâlnit la conferințe, lansări sau dezbateri, unde am organizat expoziții, petreceri sau alte tipuri de evenimente prin care am susținut comunitatea creativă din România. În această primăvară însă, toate proiectele au fost date peste cap de o situație pe care nimeni nu și-a imaginat-o și pentru care nimeni nu era pregătit cu planuri sau rețete. 

A trebuit să fim mai creativi decât oricând și chiar dacă nu am mai putut fi împreună în încăperile Qreator by IQOS, am rămas împreună online, LIVE, prin seria de evenimente Home Together Edition

Concerte, dezbateri, spectacole de teatru – au continuat în #HouseOfCreativity iar noi le-am adus, în condiții de absolută siguranță, la tine acasă. În mediul online, alături de prieteni mai vechi și mai noi, am cântat, am aplaudat, am comentat și, cel mai important, am rămas împreună. 

Primul eveniment oficial al seriei QreatorHome Together Edition a fost, pe 27 martie, spectacolul de teatru „Mic și-al dracu”, cu Maia Morgenstern și Valentin Roșca, jucat live pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. Au urmat concertele The Mono Jacks, byron, Jurjak, concertul special de 1 Mai în care moderatorul Adrian Despot a avut ca invitate trupele Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks. Am continuat cu trupa Omul cu Șobolani, violonistul Alexandru Tomescu și duetul Moonlight Breakfast

În mix-ul de evenimente au apărut talk-uri pe teme de filosofie, cu Răzvan Exarhu și Constantin Vică, episodul 2 din seria New Times, New Ways  a TEDxBucharest și spectacole de teatru: „Freak Show” cu Florin Piersic Jr. sau „Aici nu se simte” cu Lia Bugnar și Marius Manole. 

Seria Home Together Edition s-a încheiat cu un concert extraordinar susținut de marea soprană Angela Gheorghiu, acompaniată de pianistul Alexandru Petrovici.

Fiecăruia dintre aceste evenimente i-a urmat, pe blogul Qreator, un interviu în care protagoniștii au povestit despre cum au trăit experiența LIVE în online, cât de diferită este aceasta, dar și despre cum s-au adaptat la noua situație prin care am trecut, de altfel, cu toții. 

O echipă unită, zeci de artiști, sute de minute de bucurie live, sute de mii de vizualizări, un premiu și un singur cuvânt de final: MULȚUMIM!

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Diploma la Qreator by IQOS!

10-20-2020

Festivalul Diploma, în cadrul căruia și-au expus lucrările absolvenții facultăților vocațional-creative din România și cel de-al doilea proiect dezvoltat în cadrul parteneriatului The Institute – Qreator by IQOS, tocmai s-a încheiat.

Ultimul cobzar și Adrian Despot

10-12-2020

Qreator by IQOS este cu siguranță locul în care mereu găsești o provocare. În această perioadă, am găzduit o discuție despre tradițiile și moștenirile muzicale românești.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.