Blog

Qollection Atingeri de Cașmir by Laura Hîncu

Am lansat colecția lunii decembrie cu două eșarfe din cașmir pur, în culori elegante, de sezon. 

Semnată de Laura Hîncu, ediția Qollection din decembrie conține un șal fin pentru ea și un fular elegant pentru el. E cadoul perfect pe care ți-l poți face ție sau îl poți dărui cuiva apropiat. 

“Cașmirul pur e un material care îți provoacă fiori tactili: te învăluie și te protejează, creând un dialog cu pielea ta. Am conceput ediția Qollection din decembrie având în minte seara de Crăciun și emoția pe care o simți când primești sau dăruiești cadouri.”

Atingeri de Cașmir este o colecție care integrează două piese must-have, pentru o garderobă practică și elegantă: rafinate și minimaliste, îți vei dori să le simți atingerea delicată pe pielea ta.

Găsești Qollection by Laura Hîncu în exclusivitate la QREATOR by IQOS, până pe 20 decembrie.

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.