Blog

Qollection Atingeri de Cașmir by Laura Hîncu

Am lansat colecția lunii decembrie cu două eșarfe din cașmir pur, în culori elegante, de sezon. 

Semnată de Laura Hîncu, ediția Qollection din decembrie conține un șal fin pentru ea și un fular elegant pentru el. E cadoul perfect pe care ți-l poți face ție sau îl poți dărui cuiva apropiat. 

“Cașmirul pur e un material care îți provoacă fiori tactili: te învăluie și te protejează, creând un dialog cu pielea ta. Am conceput ediția Qollection din decembrie având în minte seara de Crăciun și emoția pe care o simți când primești sau dăruiești cadouri.”

Atingeri de Cașmir este o colecție care integrează două piese must-have, pentru o garderobă practică și elegantă: rafinate și minimaliste, îți vei dori să le simți atingerea delicată pe pielea ta.

Găsești Qollection by Laura Hîncu în exclusivitate la QREATOR by IQOS, până pe 20 decembrie.

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?