Blog

Qollection Atingeri de Cașmir by Laura Hîncu

Am lansat colecția lunii decembrie cu două eșarfe din cașmir pur, în culori elegante, de sezon. 

Semnată de Laura Hîncu, ediția Qollection din decembrie conține un șal fin pentru ea și un fular elegant pentru el. E cadoul perfect pe care ți-l poți face ție sau îl poți dărui cuiva apropiat. 

“Cașmirul pur e un material care îți provoacă fiori tactili: te învăluie și te protejează, creând un dialog cu pielea ta. Am conceput ediția Qollection din decembrie având în minte seara de Crăciun și emoția pe care o simți când primești sau dăruiești cadouri.”

Atingeri de Cașmir este o colecție care integrează două piese must-have, pentru o garderobă practică și elegantă: rafinate și minimaliste, îți vei dori să le simți atingerea delicată pe pielea ta.

Găsești Qollection by Laura Hîncu în exclusivitate la QREATOR by IQOS, până pe 20 decembrie.

Vezi și alte subiecte:

Qollection x Catrinel Vintilă: Summer Lounge

08-01-2020

Fie că drumurile te poartă la munte sau la mare, nu uita să iei cu tine șezlongul-prosop cu imprimeu colorat. La orice picnic sau ieșire pe plajă acesta îți va înveseli vara!

Ne vedem la TIFF? Interviu cu Tudor Giurgiu

07-28-2020

Când aproape nimeni nu mai spera că acesta va avea totuși loc, a venit vestea că TIFF își așteaptă oaspeții în perioada 31 iulie – 9 august.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.