Blog

QOLLECTION BY LAURA OLARU

Qollection începe 2019 în forță și împreună cu Laura Olaru propune două modele de genți din piele, pentru EL si pentru EA, care complimentează chiar și cea mai banală ținută. Designul minimalist, dar atent executat devine un must in 2019.

Gențile Qollection by Laura Olaru stau drept mărturie a vieții noastre cotidiene, ele purtând zilnic frânturi din obiceiurile și personalitatea noastră. Sursa de inspirație a Laurei Olaru este chiar Qreator, un spațiu versatil și creativ, în care detaliile fac diferența. „Când am intrat prima dată în Qreator m-au atras instantaneu simplitatea și atenția la detaliu. Poate mulți trec cu vederea aceste aspecte, dar pentru mine au fost o sursă puternică de inspirație.”, mărturisește Laura Olaru.

Astfel, Qollection by Laura Olaru aduce în prim-plan articole cu design minimalist, confecționate din piele naturală: un ghiozdan negru pentru EL, foarte spațios, prevăzut cu buzunar de laptop, și două genți pentru EA, care pot fi purtate atât ca poșete, cât și ca borsete, în culorile negru si albastru electric.

Qreator by IQOS te așteaptă să-i treci pragul și să descoperi noua serie Qollection by Laura Olaru, în oferte speciale, toată luna februarie!

Vezi și alte subiecte:

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Qreator by IQOS și cele șapte expoziții Design Flags

09-08-2020

În perioada 13-20 septembrie, te așteptăm la Qreator by IQOS pentru a intra în lumea designului internațional, într-un eveniment expozițional fără precedent: Design Flags, parte din Romanian Design Week.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.