Blog

QOLLECTION BY VICTORIA FINALĂ

Artistul care a acceptat provocarea Qreator si a explorat culoarea in cel mai mic detaliu in luna martie,  este Victoria Finala.

Noua serie Qollection - „Back to colors” are la bază conceptul definitoriu acestui anotimp plin de culoare și de viață. Artista a creat trei seturi de obiecte confecționate din ceramică, disponibile în trei culori vibrante: yellow, amber și turquoise. Fiecare dintre aceste piese este lucrată manual, confecționată exclusiv pentru seria Qollection, ca fiind un obiect unic.

Descoperă cele trei seturi din ceramică marca Qollection by Victoria Finală, alcătuite din patru componente: două farfurii și două boluri, exclusiv în spațiul Qreator, în oferte speciale, toata luna martie.

Vezi și alte subiecte:

INTERVIURI CU VIITORII DESIGNERI QOLLECTION. ANDRA RAICU - APRILIE 2020

02-14-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020. Azi, Andra Raicu - Qollection Aprilie 2020.

Interviuri cu viitorii designeri Qollection. Anca Cernea - Martie 2020

02-12-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020.

Ce vrei să descoperi azi?