Blog

QOLLECTION BY VICTORIA FINALĂ

Artistul care a acceptat provocarea Qreator si a explorat culoarea in cel mai mic detaliu in luna martie,  este Victoria Finala.

Noua serie Qollection - „Back to colors” are la bază conceptul definitoriu acestui anotimp plin de culoare și de viață. Artista a creat trei seturi de obiecte confecționate din ceramică, disponibile în trei culori vibrante: yellow, amber și turquoise. Fiecare dintre aceste piese este lucrată manual, confecționată exclusiv pentru seria Qollection, ca fiind un obiect unic.

Descoperă cele trei seturi din ceramică marca Qollection by Victoria Finală, alcătuite din patru componente: două farfurii și două boluri, exclusiv în spațiul Qreator, în oferte speciale, toata luna martie.

Vezi și alte subiecte:

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Qreator by IQOS și cele șapte expoziții Design Flags

09-08-2020

În perioada 13-20 septembrie, te așteptăm la Qreator by IQOS pentru a intra în lumea designului internațional, într-un eveniment expozițional fără precedent: Design Flags, parte din Romanian Design Week.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.