Blog

QOLLECTION CASUAL KIMONO BY OLIVIA DEJEU

Am lansat colecția lunii februarie, care vine cu o piesă statement – kimono-ul pentru Ea si El.

Semnată de Olivia Dejeu, câștigătoare a competiției Call for Artists – Qollection 2020, ediția din februarie aduce Asia la tine acasă. Kimono-urile au o frumusețe aparte și sunt realizate din materiale autentice, originare din Japonia.

"Cred că sunt piese pe care nu știai că le vrei la tine în garderobă și care te vor face să te simți special / specială atunci când le vei purta." Olivia Dejeu

“Casual Kimono” păstrează ceva din misterul oriental și te îmbie la momente petrecute împreună, doar voi doi. Colectia este formata din doua variante pentru ea si una pentru el.

Găsești Qollection by Olivia Dejeu în exclusivitate la Qreator by IQOS, până la sfârșitul lunii februarie, în limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

INTERVIURI CU VIITORII DESIGNERI QOLLECTION. ANDRA RAICU - APRILIE 2020

02-14-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020. Azi, Andra Raicu - Qollection Aprilie 2020.

Interviuri cu viitorii designeri Qollection. Anca Cernea - Martie 2020

02-12-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020.

Ce vrei să descoperi azi?