Blog

QOLLECTION CASUAL KIMONO BY OLIVIA DEJEU

Am lansat colecția lunii februarie, care vine cu o piesă statement – kimono-ul pentru Ea si El.

Semnată de Olivia Dejeu, câștigătoare a competiției Call for Artists – Qollection 2020, ediția din februarie aduce Asia la tine acasă. Kimono-urile au o frumusețe aparte și sunt realizate din materiale autentice, originare din Japonia.

"Cred că sunt piese pe care nu știai că le vrei la tine în garderobă și care te vor face să te simți special / specială atunci când le vei purta." Olivia Dejeu

“Casual Kimono” păstrează ceva din misterul oriental și te îmbie la momente petrecute împreună, doar voi doi. Colectia este formata din doua variante pentru ea si una pentru el.

Găsești Qollection by Olivia Dejeu în exclusivitate la Qreator by IQOS, până la sfârșitul lunii februarie, în limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.