Blog

QOLLECTION DE APRILIE CU LAURA OLARU

E început de lună și, dacă ai mai fost pe la noi, știi deja ce înseamnă – o nouă ediție Qollection inspirată din universul Qreator. Invitata lunii, Laura Olaru, a mai fost pe la noi și nu e prima oară când ne surprinde. De data aceasta, revine cu trei piese minimaliste, toate în ton cu primăvara.

Fit for Spring se numește colecția Laurei și prezintă rucsacuri în ediție limitată, atât pentru EA, cât și pentru EL. Dacă îți place primăvara și pur și simplu iubești nuanțele vesele, colorate, o să te îndrăgostești pe loc de designul minimalist și simplitatea celor trei produse din piele naturală. 

Rucsacul verde pentru EL e foarte încăpător, perfect nu doar pentru o plimbare la pas prin oraș, ci și pentru o expediție urbană pe bicicletă.

Rucsacul pentru EA, pe galben sau albastru, pe lângă faptul că e practic, înveselește orice ținută și e cea mai bună idee pentru zilele pline din timpul săptămânii.

Găsești toate cele trei piese semnate Laura Olaru la Qreator, în oferte speciale, toată luna aprilie. Te așteptăm pe Bulevardul Aviatorilor 8A!

Vezi și alte subiecte:

INTERVIURI CU VIITORII DESIGNERI QOLLECTION. ANDRA RAICU - APRILIE 2020

02-14-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020. Azi, Andra Raicu - Qollection Aprilie 2020.

Interviuri cu viitorii designeri Qollection. Anca Cernea - Martie 2020

02-12-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020.

Ce vrei să descoperi azi?