Blog

QOLLECTION DE APRILIE CU LAURA OLARU

E început de lună și, dacă ai mai fost pe la noi, știi deja ce înseamnă – o nouă ediție Qollection inspirată din universul Qreator. Invitata lunii, Laura Olaru, a mai fost pe la noi și nu e prima oară când ne surprinde. De data aceasta, revine cu trei piese minimaliste, toate în ton cu primăvara.

Fit for Spring se numește colecția Laurei și prezintă rucsacuri în ediție limitată, atât pentru EA, cât și pentru EL. Dacă îți place primăvara și pur și simplu iubești nuanțele vesele, colorate, o să te îndrăgostești pe loc de designul minimalist și simplitatea celor trei produse din piele naturală. 

Rucsacul verde pentru EL e foarte încăpător, perfect nu doar pentru o plimbare la pas prin oraș, ci și pentru o expediție urbană pe bicicletă.

Rucsacul pentru EA, pe galben sau albastru, pe lângă faptul că e practic, înveselește orice ținută și e cea mai bună idee pentru zilele pline din timpul săptămânii.

Găsești toate cele trei piese semnate Laura Olaru la Qreator, în oferte speciale, toată luna aprilie. Te așteptăm pe Bulevardul Aviatorilor 8A!

Vezi și alte subiecte:

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Qreator by IQOS și cele șapte expoziții Design Flags

09-08-2020

În perioada 13-20 septembrie, te așteptăm la Qreator by IQOS pentru a intra în lumea designului internațional, într-un eveniment expozițional fără precedent: Design Flags, parte din Romanian Design Week.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.