Blog

QOLLECTION DE IUNIE CU MARIA PĂLĂRIA

În iunie, am lansat o nouă ediție Qollection inspirată din universul QREATOR! De data asta, cea care ne surprinde este Maria Pălăria, designerul care a reușit să facă dintr-o pălărie un statement de stil.

Colecția se numește I DO. STYLE și prezintă trei pălării unisex, create manual, cu multă grijă și pasiune pentru detalii. Ai de ales între trei culori pe care pur și simplu o să le iubești: vișiniu, bej și gri.

Pentru Maria, pălăria e un statement de stil și și-a dorit să aducă acest accesoriu în centrul atenției, încă de când a început să facă meseria asta: „I DO STYLE e despre o piesă care se inspiră din QREATOR, atenție la detalii, linii, forme, culori”.

Așa că dacă abia aștepți să pui mâna pe pălăria preferată, fă-ne o vizită pe Bulevardul Aviatorilor 8A și o să găsești toate cele trei piese semnate Maria Pălăria în oferte speciale, toată luna iunie. Te așteptăm!

Vezi și alte subiecte:

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Qreator by IQOS și cele șapte expoziții Design Flags

09-08-2020

În perioada 13-20 septembrie, te așteptăm la Qreator by IQOS pentru a intra în lumea designului internațional, într-un eveniment expozițional fără precedent: Design Flags, parte din Romanian Design Week.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.