Blog

QOLLECTION DE IUNIE CU MARIA PĂLĂRIA

În iunie, am lansat o nouă ediție Qollection inspirată din universul QREATOR! De data asta, cea care ne surprinde este Maria Pălăria, designerul care a reușit să facă dintr-o pălărie un statement de stil.

Colecția se numește I DO. STYLE și prezintă trei pălării unisex, create manual, cu multă grijă și pasiune pentru detalii. Ai de ales între trei culori pe care pur și simplu o să le iubești: vișiniu, bej și gri.

Pentru Maria, pălăria e un statement de stil și și-a dorit să aducă acest accesoriu în centrul atenției, încă de când a început să facă meseria asta: „I DO STYLE e despre o piesă care se inspiră din QREATOR, atenție la detalii, linii, forme, culori”.

Așa că dacă abia aștepți să pui mâna pe pălăria preferată, fă-ne o vizită pe Bulevardul Aviatorilor 8A și o să găsești toate cele trei piese semnate Maria Pălăria în oferte speciale, toată luna iunie. Te așteptăm!

Vezi și alte subiecte:

Interviurile Endless Brâncuși la Qreator (II)

02-20-2020

Pe 19 februarie, într-o seară de aproape-primăvară în București, am celebrat la Qreator pe unul dintre cei mai importanți creatori ai secolului XX. Artiști, emoții, aplauze, și mai multe emoții, artă, dans, muzică - Endless Brâncuși.

Interviurile Endless Brâncuși la Qreator: Arcadie Rusu, Linotip

02-19-2020

Qreator este Casa Creativității și, fideli crezului nostru, n-am fi putut să nu marcăm Ziua Constantin Brâncuși!

Ce vrei să descoperi azi?