Blog

QOLLECTION DE IUNIE CU MARIA PĂLĂRIA

În iunie, am lansat o nouă ediție Qollection inspirată din universul QREATOR! De data asta, cea care ne surprinde este Maria Pălăria, designerul care a reușit să facă dintr-o pălărie un statement de stil.

Colecția se numește I DO. STYLE și prezintă trei pălării unisex, create manual, cu multă grijă și pasiune pentru detalii. Ai de ales între trei culori pe care pur și simplu o să le iubești: vișiniu, bej și gri.

Pentru Maria, pălăria e un statement de stil și și-a dorit să aducă acest accesoriu în centrul atenției, încă de când a început să facă meseria asta: „I DO STYLE e despre o piesă care se inspiră din QREATOR, atenție la detalii, linii, forme, culori”.

Așa că dacă abia aștepți să pui mâna pe pălăria preferată, fă-ne o vizită pe Bulevardul Aviatorilor 8A și o să găsești toate cele trei piese semnate Maria Pălăria în oferte speciale, toată luna iunie. Te așteptăm!

Vezi și alte subiecte:

INTERVIURI CU VIITORII DESIGNERI QOLLECTION. ANDRA RAICU - APRILIE 2020

02-14-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020. Azi, Andra Raicu - Qollection Aprilie 2020.

Interviuri cu viitorii designeri Qollection. Anca Cernea - Martie 2020

02-12-2020

Stăm de vorbă cu cei care au câștigat competiția Call for Artists - Qollection 2020 și urmează să creeze o colecție limitată în 2020.

Ce vrei să descoperi azi?