Blog

Qollection Fall for Her, Fall for Him by Smaranda Almășan

Am lansat colecția lunii noiembrie cu două piese statement, în culori rafinate de toamnă: navy blue și copper.

Semnată de Smaranda Almășan, ediția Qollection de noiembrie propune două trench-uri, unul pentru ea și unul pentru el. Smaranda ne-a mărturisit că trench-ul este una dintre piesele ei preferate „all time” datorită ușurinței cu care poate fi integrată în orice ținută. 

Trench-urile Smarandei Almășan sunt un must-have în orice garderobă, mai ales datorită versatilității croiului potrivit pentru orice tip de siluetă, care permite jocuri de styling interesante.

“Din punct de vedere cromatic am optat pentru nuanțe de navy blue și copper, potrivite pentru sezonul de toamnă și primăvară. Sunt nuanțe care te vor scoate în evidență, atunci când le combini cu atitudinea potrivită.”

Colecțiile Smarandei Almășan sunt prezente pe catwalk-uri internaționale încă din 2012 - Amsterdam Fashion Week sau Vienna Fashion Week, cu cea mai recentă apariție în 2019, la MQViennaFashionWeek. 

Hurry up and get your statement piece numai de la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor nr. 8, până la final de noiembrie!

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.