Blog

Qollection Fall for Her, Fall for Him by Smaranda Almășan

Am lansat colecția lunii noiembrie cu două piese statement, în culori rafinate de toamnă: navy blue și copper.

Semnată de Smaranda Almășan, ediția Qollection de noiembrie propune două trench-uri, unul pentru ea și unul pentru el. Smaranda ne-a mărturisit că trench-ul este una dintre piesele ei preferate „all time” datorită ușurinței cu care poate fi integrată în orice ținută. 

Trench-urile Smarandei Almășan sunt un must-have în orice garderobă, mai ales datorită versatilității croiului potrivit pentru orice tip de siluetă, care permite jocuri de styling interesante.

“Din punct de vedere cromatic am optat pentru nuanțe de navy blue și copper, potrivite pentru sezonul de toamnă și primăvară. Sunt nuanțe care te vor scoate în evidență, atunci când le combini cu atitudinea potrivită.”

Colecțiile Smarandei Almășan sunt prezente pe catwalk-uri internaționale încă din 2012 - Amsterdam Fashion Week sau Vienna Fashion Week, cu cea mai recentă apariție în 2019, la MQViennaFashionWeek. 

Hurry up and get your statement piece numai de la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor nr. 8, până la final de noiembrie!

Vezi și alte subiecte:

Meet The Creatives, cei care au decorat #HomeOfCreativity

12-13-2019

Care e primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la Sărbători? Pentru noi, e lumina caldă care ne învăluie în prezența celor dragi.

Fotoprovocarea iernii: #creatememories!

12-12-2019

Silent Night sau The Season to be jolly, orice ai prefera să fredonezi zilele astea, perioada Sărbătorilor de Iarnă e așteptată de toată lumea, indiferent de planurile făcute pentru zilele libere!

Ce vrei să descoperi azi?