Blog

Qollection Fall for Her, Fall for Him by Smaranda Almășan

Am lansat colecția lunii noiembrie cu două piese statement, în culori rafinate de toamnă: navy blue și copper.

Semnată de Smaranda Almășan, ediția Qollection de noiembrie propune două trench-uri, unul pentru ea și unul pentru el. Smaranda ne-a mărturisit că trench-ul este una dintre piesele ei preferate „all time” datorită ușurinței cu care poate fi integrată în orice ținută. 

Trench-urile Smarandei Almășan sunt un must-have în orice garderobă, mai ales datorită versatilității croiului potrivit pentru orice tip de siluetă, care permite jocuri de styling interesante.

“Din punct de vedere cromatic am optat pentru nuanțe de navy blue și copper, potrivite pentru sezonul de toamnă și primăvară. Sunt nuanțe care te vor scoate în evidență, atunci când le combini cu atitudinea potrivită.”

Colecțiile Smarandei Almășan sunt prezente pe catwalk-uri internaționale încă din 2012 - Amsterdam Fashion Week sau Vienna Fashion Week, cu cea mai recentă apariție în 2019, la MQViennaFashionWeek. 

Hurry up and get your statement piece numai de la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor nr. 8, până la final de noiembrie!

Vezi și alte subiecte:

HAPPY WORLD FASHION DAY!

08-21-2021

Astăzi, pe 21 august, celebrăm Ziua Mondială a Modei, un demers menit să marcheze pasiunea și preocuparea noastră față de toți creativii din acest domeniu și fantasticele lor creații.

În august, sărbătorim Bucharest PRIDE!

08-13-2021

Este o ediție cu atât mai specială cu cât evenimentul nu a putut fi organizat în 2020, dar și pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de la abrogarea Articolului 200 din Codul Penal.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.