Blog

Qollection Fall for Her, Fall for Him by Smaranda Almășan

Am lansat colecția lunii noiembrie cu două piese statement, în culori rafinate de toamnă: navy blue și copper.

Semnată de Smaranda Almășan, ediția Qollection de noiembrie propune două trench-uri, unul pentru ea și unul pentru el. Smaranda ne-a mărturisit că trench-ul este una dintre piesele ei preferate „all time” datorită ușurinței cu care poate fi integrată în orice ținută. 

Trench-urile Smarandei Almășan sunt un must-have în orice garderobă, mai ales datorită versatilității croiului potrivit pentru orice tip de siluetă, care permite jocuri de styling interesante.

“Din punct de vedere cromatic am optat pentru nuanțe de navy blue și copper, potrivite pentru sezonul de toamnă și primăvară. Sunt nuanțe care te vor scoate în evidență, atunci când le combini cu atitudinea potrivită.”

Colecțiile Smarandei Almășan sunt prezente pe catwalk-uri internaționale încă din 2012 - Amsterdam Fashion Week sau Vienna Fashion Week, cu cea mai recentă apariție în 2019, la MQViennaFashionWeek. 

Hurry up and get your statement piece numai de la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor nr. 8, până la final de noiembrie!

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?