Blog

QOLLECTION REFLECTIONS BY LUCIA OLARU

Uneori, stilul pe care îl adoptăm și alegerile pe care le facem pot vorbi mai mult despre personalitatea noastră decât am putea noi să o facem prin cuvinte. Piesele vestimentare devin o modalitate de a explora propriile noastre lumi interioare și un mod de comunicare cu cei din jurul nostru.

„Reflections”- Qollection de iunie creat de Lucia Olaru, câștigătoare a competiției Call for Artists, vorbește chiar despre asta: asumare și autenticitate. Lucia a conceput cele două item-uri gândindu-se la un el și o ea: doi oameni liberi, care fac alegeri personale și pe care, speră ea, îi va inspira să facă un pas în plus, spre interior. 

Perioada pe care o traversăm ne-a adus mai multe clipe în care ne-am întors spre noi, în care ne-am descoperit pe noi înșine și am avut ceva mai mult timp să ne apropiem de ceea ce ne dorim cu adevărat. Să ne cunoaștem și să ne acceptăm așa cum suntem, departe de ritmul agitat cu care eram obișnuiți. 

Qollection x Lucia Olaru îți propune o cămașă pentru el și o cămașă pentru ea, cu imprimeuri originale. Motivele „feței” sunt printate prin tehnica inkjet, care asigură o durabilitate mai mare a imprimeului pe suprafața materialului. Două piese cu linii minimaliste care vor rezista trendurilor și care vorbesc despre propria ta creativitate. 

Tu ce ai descoperit despre tine în ultima vreme? Și ce ai vrea să transmiți lumii mai departe? Poate cele două item-uri din colecția de iunie te vor ajuta să vorbești despre tine fără prea multe cuvinte. Găsești Qollection by Lucia Olaru online, în limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

Qreator – Home Together Edition: aplauze și mulțumiri!

07-10-2020

În fiecare joi seară, timp de trei luni, am fost împreună, online, live, cu artiști pe care ne-ar fi fost drag să-i avem oaspeți în casa Qreator, alături de comunitatea noastră excepțională, dar și de alți noi prieteni care au ales să ni se alăture.

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

07-01-2020

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el.

Ce vrei să descoperi azi?