Blog

QOLLECTION REFLECTIONS BY LUCIA OLARU

Uneori, stilul pe care îl adoptăm și alegerile pe care le facem pot vorbi mai mult despre personalitatea noastră decât am putea noi să o facem prin cuvinte. Piesele vestimentare devin o modalitate de a explora propriile noastre lumi interioare și un mod de comunicare cu cei din jurul nostru.

„Reflections”- Qollection de iunie creat de Lucia Olaru, câștigătoare a competiției Call for Artists, vorbește chiar despre asta: asumare și autenticitate. Lucia a conceput cele două item-uri gândindu-se la un el și o ea: doi oameni liberi, care fac alegeri personale și pe care, speră ea, îi va inspira să facă un pas în plus, spre interior. 

Perioada pe care o traversăm ne-a adus mai multe clipe în care ne-am întors spre noi, în care ne-am descoperit pe noi înșine și am avut ceva mai mult timp să ne apropiem de ceea ce ne dorim cu adevărat. Să ne cunoaștem și să ne acceptăm așa cum suntem, departe de ritmul agitat cu care eram obișnuiți. 

Qollection x Lucia Olaru îți propune o cămașă pentru el și o cămașă pentru ea, cu imprimeuri originale. Motivele „feței” sunt printate prin tehnica inkjet, care asigură o durabilitate mai mare a imprimeului pe suprafața materialului. Două piese cu linii minimaliste care vor rezista trendurilor și care vorbesc despre propria ta creativitate. 

Tu ce ai descoperit despre tine în ultima vreme? Și ce ai vrea să transmiți lumii mai departe? Poate cele două item-uri din colecția de iunie te vor ajuta să vorbești despre tine fără prea multe cuvinte. Găsești Qollection by Lucia Olaru online, în limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.