Blog

QOLLECTION SEPTEMBRIE 2019: WEAR THE ANNIVERSARY

Sărbătorim creativitatea printr-o colecție aniversară – Qollection Septembrie, care preia piesele devenite deja iconice din primul an de Qollection și le transformă în articole care pot fi purtate zilnic.

Qollection: Wear The Anniversary este modul nostru de a celebra creativitatea și 1 an de Qollection, proiect în care designeri români au lansat item-uri unice, inspirate de Casa Creativității, exclusiv pentru comunitatea noastră.

Qollection Aniversar este o ediție exclusivă de 10 hanorace, imprimate cu item-urile designed by Mihaela Glăvan, Irina Voinea, Ghica Popa, Lelograms, Monocult, Șoseta 3, Laura Olaru, Victoria Finală, Maria Pălăria și cu pattern-urile speciale din Qollection: Summer Edition.

 

 

Așa că poartă creativitatea și lasă-te purtat de ea: sărbătorește alături de noi 1 an de Qollection cu cele 10 creații iconice care își găsesc o nouă formă de exprimare. Alege hanoracul care ți se potrivește, wear it loud și fii întotdeauna în mișcare.

Vezi și alte subiecte:

Meet The Creatives, cei care au decorat #HomeOfCreativity

12-13-2019

Care e primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la Sărbători? Pentru noi, e lumina caldă care ne învăluie în prezența celor dragi.

Fotoprovocarea iernii: #creatememories!

12-12-2019

Silent Night sau The Season to be jolly, orice ai prefera să fredonezi zilele astea, perioada Sărbătorilor de Iarnă e așteptată de toată lumea, indiferent de planurile făcute pentru zilele libere!

Ce vrei să descoperi azi?