Blog

QOLLECTION SHOW YOUR TRUE COLORS BY ZARUG

Am lansat colecția lunii octombrie, pentru pasionații de design vestimentar cu o doză de extravaganță.

Toamna a venit odată cu noua colecție genderless, Show your true colours, semnată de Mihai Zarug și inspirată din universul Qreator by IQOS!

Zarug aduce un plus de excentricitate prin cele două piese vestimentare din Qollection: salopeta unisex și bomber jacket-ul.

‘’Vreau să fac o moda care aduce personalitatea în prim plan, printr-un approach aproape monahal when it comes to flashing flesh, iar când Qreator mi-a oferit ocazia, I jumped on the opportunity să fac exact asta: să aduc diversitate la modul la care contează, umană.’’


Din atelierul de croitorie al mamei, locul în care a pornit totul, într-un business care ia din ce în ce mai multă amploare locală și internațională.

Salopeta este o piesă pe care Mihai a transformat-o intr-un must item în garderoba fiecăruia, motiv pentru care a creat un model unisex care să arate bine pe oricine.

Cel de-al doilea item din această colecție este bomber jacket-ul prietenos cu zilele răcoroase și ușor de adaptat oricărui stil. 

Show your true colors cu noua colectie a lui Zarug disponibila exclusiv la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor nr. 8, în toată luna octombrie. Hurry up, editia este limitata!

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?