Blog

QOLLECTION SHOW YOUR TRUE COLORS BY ZARUG

Am lansat colecția lunii octombrie, pentru pasionații de design vestimentar cu o doză de extravaganță.

Toamna a venit odată cu noua colecție genderless, Show your true colours, semnată de Mihai Zarug și inspirată din universul Qreator by IQOS!

Zarug aduce un plus de excentricitate prin cele două piese vestimentare din Qollection: salopeta unisex și bomber jacket-ul.

‘’Vreau să fac o moda care aduce personalitatea în prim plan, printr-un approach aproape monahal when it comes to flashing flesh, iar când Qreator mi-a oferit ocazia, I jumped on the opportunity să fac exact asta: să aduc diversitate la modul la care contează, umană.’’


Din atelierul de croitorie al mamei, locul în care a pornit totul, într-un business care ia din ce în ce mai multă amploare locală și internațională.

Salopeta este o piesă pe care Mihai a transformat-o intr-un must item în garderoba fiecăruia, motiv pentru care a creat un model unisex care să arate bine pe oricine.

Cel de-al doilea item din această colecție este bomber jacket-ul prietenos cu zilele răcoroase și ușor de adaptat oricărui stil. 

Show your true colors cu noua colectie a lui Zarug disponibila exclusiv la Qreator by IQOS, Bd. Aviatorilor nr. 8, în toată luna octombrie. Hurry up, editia este limitata!

Vezi și alte subiecte:

Pop-up TEDxBucharest Metamorphosis la Qreator: ai un minut?

11-06-2019

Technology, Entertainment & Design, asta reprezintă inițialele TED, iar anul acesta sunt 35 de ani de la prima conferință. În acest timp, TED a devenit unul dintre cele mai cunoscute formate, cu prezență în peste 130 de țări.

#QreateMemories: Octombrie 2019 la Qreator

11-05-2019

Ultimele zile din octombrie au adus cu ele și ora de iarnă, însă asta nu ne-a oprit să ne distrăm și să ne lăsăm inspirați în continuare, iar acum, când am intrat în penultima lună a anului, să facem o recapitulare. Așadar, în octombrie...

Ce vrei să descoperi azi?