Blog

Qollection The Light Catcher by Alex Miclăuș

Am lansat colecția lunii ianuarie cu trei obiecte de iluminat, din lemn masiv, metal și plută. 

Semnată de primul câștigător al competiției Call for Artists – Qollection 2020, ediția din ianuarie pune noul an într-o lumină creativă. The Light Catcher nu este doar un obiect de design, ci o sursă de inspirație, integrată în casa și stilul tău de viață.

"Cred în conceptele mele și îmi doresc ca produsul finit să facă parte din viața omului, să interacționeze mai mult decât pentru funcționalitate sau utilitate, să creeze emoție, o stare."

The LightCatcher este o lampă ambientală, având ca inspirație clema de lemn. Cu un design conceptual și sugestiv prin forma sa ușor recognoscibilă, este ușor de interpretat ca fiind o clemă care prinde și aprinde lumina.

Găsești Qollection by Alex Miclăuș în exclusivitate la QREATOR by IQOS, până la sfârșitul lunii ianuarie, in limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?