Blog

Qollection The Light Catcher by Alex Miclăuș

Am lansat colecția lunii ianuarie cu trei obiecte de iluminat, din lemn masiv, metal și plută. 

Semnată de primul câștigător al competiției Call for Artists – Qollection 2020, ediția din ianuarie pune noul an într-o lumină creativă. The Light Catcher nu este doar un obiect de design, ci o sursă de inspirație, integrată în casa și stilul tău de viață.

"Cred în conceptele mele și îmi doresc ca produsul finit să facă parte din viața omului, să interacționeze mai mult decât pentru funcționalitate sau utilitate, să creeze emoție, o stare."

The LightCatcher este o lampă ambientală, având ca inspirație clema de lemn. Cu un design conceptual și sugestiv prin forma sa ușor recognoscibilă, este ușor de interpretat ca fiind o clemă care prinde și aprinde lumina.

Găsești Qollection by Alex Miclăuș în exclusivitate la QREATOR by IQOS, până la sfârșitul lunii ianuarie, in limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

De vorbă cu Alex Miclăuș, primul câștigător Call for Artists

01-13-2020

În octombrie 2019, lansam o competiție care dă o voce tinerilor creatori din toată țara. Artiști aflați la început de drum, care au nevoie de toate susținerea și promovarea, Call for Artists – Qollection 2020.

Home of Creativity: best of 2019 (2)

12-26-2019

Uite, ca să fim sinceri, nici noi nu știm exact când a trecut anul ăsta. Am avut, la Qreator, zeci de evenimente de toate felurile și mii de momente de inspirație pentru comunitatea noastră.

Ce vrei să descoperi azi?