Blog

Qollection The Light Catcher by Alex Miclăuș

Am lansat colecția lunii ianuarie cu trei obiecte de iluminat, din lemn masiv, metal și plută. 

Semnată de primul câștigător al competiției Call for Artists – Qollection 2020, ediția din ianuarie pune noul an într-o lumină creativă. The Light Catcher nu este doar un obiect de design, ci o sursă de inspirație, integrată în casa și stilul tău de viață.

"Cred în conceptele mele și îmi doresc ca produsul finit să facă parte din viața omului, să interacționeze mai mult decât pentru funcționalitate sau utilitate, să creeze emoție, o stare."

The LightCatcher este o lampă ambientală, având ca inspirație clema de lemn. Cu un design conceptual și sugestiv prin forma sa ușor recognoscibilă, este ușor de interpretat ca fiind o clemă care prinde și aprinde lumina.

Găsești Qollection by Alex Miclăuș în exclusivitate la QREATOR by IQOS, până la sfârșitul lunii ianuarie, in limita stocului disponibil.

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.