Blog

Qollection x Alexandra Irinciuc: New Types of Bags

Luna noiembrie o aduce în prim plan pe Alexandra Irinciuc, câștigătoare a Call for Artists, competiție care promovează designerii emergenți, sprijinindu-i în dezvoltarea spiritului creativ. 

Piesele create de Alexandra Irinciuc sunt perfecte pentru garderoba oricărui pasionat de design și pentru momentele în care vrei ca stilul tău să îți reflecte personalitatea.

Nu pot decât să mă bucur enorm că am creat un Qollection. E un mesaj pozitiv pentru mine, pe care îl primesc cu bucurie și angajament. – Alexandra Irinciuc

Pentru Alexandra, sursele de inspirație sunt oamenii, natura, propriul raport cu lumea și felul în care interacționează, prin sensibilitate, cu tot ceea ce i se întâmplă. Firul roșu al creațiilor ei este dorința de a crea un articol organic care să spună ceva esențial purtătorilor. Ca orice creator la început de drum, crede că sunt importante energia, încăpățânarea și perseverența.

Seria Qollection este completată în luna Noiembrie prin creațiile Alexandrei, New Types of Bags, un accesoriu modern, creat în două culori diferite și completat de mesaje puternice, care vorbesc despre tipologii și alegeri diferite.

Vezi și alte subiecte:

HUMANS OF QREATOR: INTERVIU CU SIMION BOGDAN-MIHAI

12-02-2020

Simion Bogdan-Mihai este cel mai tânăr culegător și promotor al muzicii tradiționale orale acustice.

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

11-27-2020

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.