Blog

Qollection x Alexandra Irinciuc: New Types of Bags

Luna noiembrie o aduce în prim plan pe Alexandra Irinciuc, câștigătoare a Call for Artists, competiție care promovează designerii emergenți, sprijinindu-i în dezvoltarea spiritului creativ. 

Piesele create de Alexandra Irinciuc sunt perfecte pentru garderoba oricărui pasionat de design și pentru momentele în care vrei ca stilul tău să îți reflecte personalitatea.

Nu pot decât să mă bucur enorm că am creat un Qollection. E un mesaj pozitiv pentru mine, pe care îl primesc cu bucurie și angajament. – Alexandra Irinciuc

Pentru Alexandra, sursele de inspirație sunt oamenii, natura, propriul raport cu lumea și felul în care interacționează, prin sensibilitate, cu tot ceea ce i se întâmplă. Firul roșu al creațiilor ei este dorința de a crea un articol organic care să spună ceva esențial purtătorilor. Ca orice creator la început de drum, crede că sunt importante energia, încăpățânarea și perseverența.

Seria Qollection este completată în luna Noiembrie prin creațiile Alexandrei, New Types of Bags, un accesoriu modern, creat în două culori diferite și completat de mesaje puternice, care vorbesc despre tipologii și alegeri diferite.

Vezi și alte subiecte:

Instrumentele bizare la aniversare!

07-31-2021

Pe 31 iulie se celebrează Ziua Instrumentelor Neuzuale. Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute, însă noi credem că e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a face încă o reverență în fața creativității.

Simplitatea ca stil de viață

07-12-2021

Urmând ca trend minimalismul, încurajați de noile filosofii scandinave cu privire la o viață mai simplă – Hygge, Likke sau Lagom – dar și de lecțiile celebrei Marie Kondo, putem păși, în ritm comod, către o viață mai simplă.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.