Blog

Qollection x Catrinel Vintilă: Summer Lounge

Ești genul care planifică excursii sau mai degrabă cel care se urcă spontan în mașină, cu destinația... oriunde? Nici nu mai contează, atât timp cât știi că momentele pentru tine și prietenii tăi sunt importante. Iar vara aceasta, mai mult ca oricând, avem nevoie de relaxare. Qollection x Catrinel Vintilă, Summer Lounge, ne arată că orice escapadă în natură ne încarcă cu energie bună.

Catrinel Vintilă este una dintre câștigătoarele competiției Call for Artists, iar Qollection de august a fost creat pentru a ne deschide în față o oază de relaxare. Summer Lounge ne oferă un prosop-șezlong, de dimensiuni generoase (100 cm x 180 cm), care poate fi asamblat cu ușurință, cât ai zice „liniște”. 

Fie că drumurile te poartă la munte sau la mare, nu uita să iei cu tine șezlongul-prosop cu imprimeu colorat. La orice picnic sau ieșire pe plajă acesta îți va înveseli vara! Bețele de lemn susțin greutatea celui care se așază pe prosop, ca într-un scaun cu spătar: confort într-o secundă. 

„Creez pentru mine, apoi mă gândesc la ceilalți. Iar vara asta simțeam nevoia de escapade în natură, dar și de un obiect care să îmi asigure un minim de confort.”
Catrinel Vintilă 

Înainte de următoarea ta excursie în natură, treci pe la Qreator by IQOS și ia-ți Summer Lounge: găsești colecția toată luna august pe Aviatorilor 8Asau online, în IQOS Club.

Vezi și alte subiecte:

HUMANS OF QREATOR: INTERVIU CU SIMION BOGDAN-MIHAI

12-02-2020

Simion Bogdan-Mihai este cel mai tânăr culegător și promotor al muzicii tradiționale orale acustice.

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

11-27-2020

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.