Blog

Qollection x Catrinel Vintilă: Summer Lounge

Ești genul care planifică excursii sau mai degrabă cel care se urcă spontan în mașină, cu destinația... oriunde? Nici nu mai contează, atât timp cât știi că momentele pentru tine și prietenii tăi sunt importante. Iar vara aceasta, mai mult ca oricând, avem nevoie de relaxare. Qollection x Catrinel Vintilă, Summer Lounge, ne arată că orice escapadă în natură ne încarcă cu energie bună.

Catrinel Vintilă este una dintre câștigătoarele competiției Call for Artists, iar Qollection de august a fost creat pentru a ne deschide în față o oază de relaxare. Summer Lounge ne oferă un prosop-șezlong, de dimensiuni generoase (100 cm x 180 cm), care poate fi asamblat cu ușurință, cât ai zice „liniște”. 

Fie că drumurile te poartă la munte sau la mare, nu uita să iei cu tine șezlongul-prosop cu imprimeu colorat. La orice picnic sau ieșire pe plajă acesta îți va înveseli vara! Bețele de lemn susțin greutatea celui care se așază pe prosop, ca într-un scaun cu spătar: confort într-o secundă. 

„Creez pentru mine, apoi mă gândesc la ceilalți. Iar vara asta simțeam nevoia de escapade în natură, dar și de un obiect care să îmi asigure un minim de confort.”
Catrinel Vintilă 

Înainte de următoarea ta excursie în natură, treci pe la Qreator by IQOS și ia-ți Summer Lounge: găsești colecția toată luna august pe Aviatorilor 8Asau online, în IQOS Club.

Vezi și alte subiecte:

Instrumentele bizare la aniversare!

07-31-2021

Pe 31 iulie se celebrează Ziua Instrumentelor Neuzuale. Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute, însă noi credem că e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a face încă o reverență în fața creativității.

Simplitatea ca stil de viață

07-12-2021

Urmând ca trend minimalismul, încurajați de noile filosofii scandinave cu privire la o viață mai simplă – Hygge, Likke sau Lagom – dar și de lecțiile celebrei Marie Kondo, putem păși, în ritm comod, către o viață mai simplă.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.