Blog

Qollection x Elena Constantin: Wood and new

Qollection din luna octombrie îmbină tradiționalul și modernul într-un obiect care ne aduce aminte de rădăcinile noastre comune, transpuse într-un context actual.

Un obiect suspendat între două lumi, între trecut și prezent, care ne arată că vechile tradiții continuă să fie relevante și pot fi împrospătate. Ce ne propune colecția Wood and new, sunt două mese din lemn, fiecare având blat în formă hexagonală și picioare decorate cu motive tradiționale românești din Muntenia. 

Designul tradițional este sursă de inspirație și sărbătorire a trecutului, reinterpretat într-un obiect care ne strânge pe toți în același loc: la masă. 

Wood and new este o invitație pentru zilele și serile pe care le petreci alături de cei dragi, depănând povești și făcând planuri. Viața se derulează altfel atunci când ai persoanele apropiate alături și ceva care să unească și să aducă împreună. 

Qollection octombrie este modul nostru de a simți nostalgia trecutului, printr-un obiect care va trece testul timpului. Recâștigăm în casele noastre acea părticică din trecutul nostru pentru care simțim un dor de netradus în cuvinte. 

Vei găsi Qollection by Elena Constantin toată luna octombrie în magazinul din Qreator by IQOS sau online, pe IQOS Club.

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Diploma la Qreator by IQOS!

10-20-2020

Festivalul Diploma, în cadrul căruia și-au expus lucrările absolvenții facultăților vocațional-creative din România și cel de-al doilea proiect dezvoltat în cadrul parteneriatului The Institute – Qreator by IQOS, tocmai s-a încheiat.

Proiectul Qreator - Home Together Edition, premiat la Gala Webstock

10-13-2020

La finele săptămânii trecute, în cadrul Galei Webstock, Qreator by IQOS a obținut locul doi la secțiunea Best Use of LIVE video pentru proiectul Home Together Edition.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.