Blog

Qollection x Mădălin Gheorghe: Light of Fall

Toamna creează un sentiment aparte: o melancolie scăldată în lumina apusului, jocuri de umbre pe pereții dormitorului, momentele în care mă grăbesc” se transformă în  mai stau un pic

Qollection de septembrie creează și recreează atmosfera caldă de toamnă printr-un obiect de design interior: Light of Fall, o lampă sub formă de frunză, semnată de Mădălin Gheorghe.

Mădălin este unul dintre câștigătorii Call for Artists, arhitect și designer de produs, co-fondator al studioului Drag and Drop. 

Tehnologia de printare 3D prin care este realizată lampa implică un algoritm unic pentru fiecare obiect în parte, care este inspirat de mișcarea organică a frunzelor din natură. Lampa este din material textil și replică jocul de lumini, umbre și transparențe care ne face să ne îndrăgostim de toamna timpurie. 

Treci pe la Qreator by IQOS și ia-ți Light of Fall, obiectul care echilibrează perfect natura și tehnologia într-un mix care schimbă perspectiva.

Găsești lampa toată luna septembrie în magazinul de la etaj sau online, pe IQOS Club.

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.