Blog

#QreateMemories: Noiembrie 2019 la Qreator

Jingle Bells, Jingle Bells... Nu? Încă nu, aveți dreptate, dar nici mult nu mai e până la liniștea și bucuria sărbătorilor de iarnă. Totuși, nu putem începe cum trebuie Luna Cadourilor fără să facem o retrospectivă a evenimentelor Qreator din noiembrie. Ne bucurăm dacă ai fost alături de noi și, dacă nu, te așteptăm curând în Aviatorilor 8A, fie pentru un eveniment special, fie pentru un ceai fierbinte. E sezonul! 

Așadar, în noiembrie... 

... Ne-am jucat 
Mai bine de 24 de ore, non stop, în weekendul 16-17 noiembrie, Qreator a fost gazda Bloggers Lan Party, un eveniment românesc de gaming rezervat creatorilor de conținut, formatorilor de opinie din social media și tuturor fanilor acestora, aflat la ediția cu numărul 24. Jocuri video de toate felurile, turneu în toată regula și premii pe măsură, petreceri de neuitat – toate aceastea au fost numitorul comun pentru participanții care, deși adulți, n-au uitat să se distreze! Mai facem! 

... Am invățat 
La cea de a opta ediție WEBMeetUp participanții au avut ocazia să se cunoască și să pună bazele unor posibile colaborări, dar au și aflat o modalitate simplă prin care își pot structura orice prezentare sau cum scrisul îi poate ajuta să-și definească și atingă obiectivele. 
FotografOM de octombrie a fost o ediție restrânsă, cu doar zece participanți, un crash-course pentru promovarea fotografilor în social media. Util și interesant! 
Alexandru Negrea a prezentat, la cea mai recentă ediție de SoMeetUps, trei strategii pentru Facebook Ads, testate chiar de el, cele mai eficiente dintre cele încercate în acest an. 

... Am admirat
și cumpărat cadouri originale si etice, realizate exclusiv de creatori români la Art Fashion Fair, pe 23 și 24 noiembrie. Bijuterie contemporană, design vestimentar, accesorii si parfumuri naturale, toate acestea au răsfățat simțurile celor care au vizitat AFF, au legat noi prietenii și au plecat spre casă cu daruri dintre cele mai speciale pentru ei sau pentru cei dragi! 

... Am ascultat
Blue Noise – acesta este numele trupei aleasă de Adi Despot pentru o nouă ediție eXposed!, eveniment organizat sub egida Institutului Qreator. S-a povestit, dar s-a ascultat și muzică: a cappella cu beatbox, rhythm & blues, pop și sunete inspirate din jazz-ul anilor ‘50- ’60. Sunetul imperceptibil al orașului mixat cu ritmuri și inspirații noi! Sau, așa cum a spus Adi Despot, ”un vulcan de talent și efervescență artistică”. 

Nici fanii genului epistolar nu au fost dezamagiți în noiembrie, pentru că Marius Chivu a pregătit o ediție specială Serata cu scrisori, alături de Genevieve Fieraru. Gândurile pe hârtie au fost, de data asta, adresate unor oameni de stat, iar invitații care le-au dat glas au fost: Dana Dogaru, Cătălin Ștefănescu, Gabriela Adameșteanu și Adrian ”Artan” Pleșca.  

Dacă ai fost, sperăm că ți-au plăcut. Dacă n-ai aflat din vreme de ele, ce-ar fi să urmărești pagina noastră de evenimente? Data viitoare sigur ești și tu alături de noi!

Vezi și alte subiecte:

Midnight Play, atelier de creație nocturnă cu Pandele!

02-23-2020

Într-o capitală europeană opțiunile de petrecere a unei seri de sâmbătă sunt multe și variate, însă câte includ cunoașterea unor oameni noi, exersarea unei pasiuni vechi sau un hobby nou, vopseluri, oameni prietenoși, râsete și un super artist?!

INTERVIURILE ENDLESS BRÂNCUȘI LA QREATOR (III)

02-22-2020

Până pe 26 februarie, la Qreator puteți admira expoziția #Brâncuși he[ART]beat, al cărei vernisaj a făcut parte din evenimentul Endless Brâncuși, prin care am adus un omagiu marelui creator român.

Ce vrei să descoperi azi?