Blog

Qreator by IQOS la Noaptea Albă a Galeriilor 2020!

În București, acest final de săptămână se bucură de temperaturi de vară târzie și nici că ar fi fost ceva mai potrivit pentru Noaptea Albă a Galeriilor! După o primăvară care ne-a cam ținut în casă și o vară nu chiar bogată în evenimente, octombrie debutează în forță cu una dintre cele mai îndrăgite și așteptate manifestări culturale din oraș. 

La fel ca anul trecut, suntem și noi parte din traseul propus de organizatori, iar vineri și sâmbătă, pe 3 și 4 octombrie, te așteptăm la Qreator by IQOS cu porțile deschise până la miezul nopții. În continuarea parteneriatului cu The Institute, ne bucurăm să prezentăm expoziția The Future of Fashion, parte din DIPLOMA 2020, o incursiune în lumea plină de imaginație a unor designeri talentați. Creațiile lor pot fi admirate în toată splendoarea, iar unele dintre ele chiar prind viață cu ajutorul unui ecran interactiv care te va transforma într-un adevărat star pe catwalk!  

Alături de evenimentul DIPLOMA de la Combinatul Fondului Plastic, unde se află peste 90 de creații ale absolvenților de facultăți vocational-creative, programul Noaptea Albă a Galeriilor propune zeci de alte popasuri prin București, pentru evenimente live, colecții, galerii, spații alternative și ateliere de creație. 

O ofertă extrem de generoasă, dar, într-o selecție aleatorie și, poate, puțin subiectivă, am notat câteva propuneri inedite pentru tine. Printre ele, proiectul Museum of Broken Relationships de la Rezidența BRD Scena9, cu povești despre felul în care iubim sau am iubit, o vizită la Muzeul Șuțu sau la Muzeul de Artă Recentă – ambele au mai multe evenimente. De asemenea, la Piața Chibrit sunt organizate tururi pietonale cu prezentarea istoriei acestui vechi cartier bucureștean, iar la Institutul Goethe organizatorii celebrează 250 de ani de la nașterea lui Beethoven printr-o expoziție cu desene și colaje realizate de Dan Perjovschi - „Fidelio ești tu!”.

Un sfârșit de săptămână numai bun pentru o plimbare nocturnă prin oraș! Și, nu uita: expoziția de la Qreator by IQOS este deschisă până pe 11 octombrie, dar, în acest weekend, ca parte din Noaptea Albă a Galeriilor, te așteptăm de la ora 18:00 până la miezul nopții! 


PS: Ne vedem pe Aviatorilor 8A!

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Diploma la Qreator by IQOS!

10-20-2020

Festivalul Diploma, în cadrul căruia și-au expus lucrările absolvenții facultăților vocațional-creative din România și cel de-al doilea proiect dezvoltat în cadrul parteneriatului The Institute – Qreator by IQOS, tocmai s-a încheiat.

Proiectul Qreator - Home Together Edition, premiat la Gala Webstock

10-13-2020

La finele săptămânii trecute, în cadrul Galei Webstock, Qreator by IQOS a obținut locul doi la secțiunea Best Use of LIVE video pentru proiectul Home Together Edition.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.