Blog

Qreator – Home Together Edition la tine acasă

#StămAcasă. Cât mai mult, cât mai mulți. 
Avem însă, în continuare, nevoie de reperele familiare, de inspirația din artă, fie că vorbim de teatru, concerte ori lansări, iar Qreator rămâne, în continuare, curator pentru astfel de experiențe.

Acum Home of Creativity se mută în digital, la... tine acasă! Am pregătit pentru tine transmisii live de la evenimente speciale, de văzut chiar din sufrageria ta. I-am spus ”Home Together Edition” și sperăm să-ți placă! 

Primul astfel de eveniment a fost lansarea noului single semnat Vița de Vie: 84 - 85 (Muzica nu moare niciodată) și, dacă nu ai fost pe fază, am păstrat înregistrarea pentru tine. 
”Cred că în vremurile pe care le trăim aveți nevoie de muzică, de lucruri care să vină aproape de voi, în casele voastre, în sufletul vostru, și să vă încălzească”, a spus Adrian Despot în deschiderea transmisiei. A fost cu surprize multe și reacții atât de frumoase de la public – mulțumim! – încât știm că trebuie să continuăm!

Vineri, 27 martie, a fost Ziua Internațională a Teatrului, iar noi am marcat această sărbătoare cu un live direct de pe scenă – transmisia spectacolului ”Mic și-al dracu’” de la Teatrul Evreiesc, jucat chiar atunci, sub ochii spectatorilor digitali. 

Au fost o sută de minute de poante și anecdote, dans și calambur, rime vesele și replici comice, o adaptare după scrierile inegalabilului umorist Ion Pribeagu în regia Maiei Morgenstern. 
De altfel, îndrăgita actriță a fost și unul dintre protagoniștii spectacolului, alături de coregraful și dansatorul Valentin Roșca.

Spectatorii – voi! – au aplaudat de acasă și, putem spune că împreună am creat cea mai mare sală de spectacol a teatrului, cu aproximativ două mii de locuri... virtuale, dar cu tot atât de mulți spectatori! 

Iar joi, pe 2 aprilie, v-am pregătit un super concert The Mono Jacks. Îi știți pe Doru, Cristian, John și Andrei, de la Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle, din playlist-urile voastre favorite. 

Pregătim și alte surprize! 

Ne vedem online, da? La noi acasă și la voi acasă! 

#StaySafe

Vezi și alte subiecte:

Cum a fost Design Flags? Publicul are cuvântul!

09-23-2020

În perioada 13-20 septembrie, Qreator by IQOS a găzduit Design Flags, o serie de șapte expoziții ce și-a propus să documenteze evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Imaginația prinde aripi la Qreator by IQOS!

09-15-2020

De câte ori ai fost într-un muzeu sau într-o galerie de artă și te-ai întrebat cum se simte la atingere un exponat sau altul? Ce textură are? Ce zgomot ar scoate dacă ai interacționa cu el?

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.