Blog

Qreator – Home Together Edition la tine acasă

#StămAcasă. Cât mai mult, cât mai mulți. 
Avem însă, în continuare, nevoie de reperele familiare, de inspirația din artă, fie că vorbim de teatru, concerte ori lansări, iar Qreator rămâne, în continuare, curator pentru astfel de experiențe.

Acum Home of Creativity se mută în digital, la... tine acasă! Am pregătit pentru tine transmisii live de la evenimente speciale, de văzut chiar din sufrageria ta. I-am spus ”Home Together Edition” și sperăm să-ți placă! 

Primul astfel de eveniment a fost lansarea noului single semnat Vița de Vie: 84 - 85 (Muzica nu moare niciodată) și, dacă nu ai fost pe fază, am păstrat înregistrarea pentru tine. 
”Cred că în vremurile pe care le trăim aveți nevoie de muzică, de lucruri care să vină aproape de voi, în casele voastre, în sufletul vostru, și să vă încălzească”, a spus Adrian Despot în deschiderea transmisiei. A fost cu surprize multe și reacții atât de frumoase de la public – mulțumim! – încât știm că trebuie să continuăm!

Vineri, 27 martie, a fost Ziua Internațională a Teatrului, iar noi am marcat această sărbătoare cu un live direct de pe scenă – transmisia spectacolului ”Mic și-al dracu’” de la Teatrul Evreiesc, jucat chiar atunci, sub ochii spectatorilor digitali. 

Au fost o sută de minute de poante și anecdote, dans și calambur, rime vesele și replici comice, o adaptare după scrierile inegalabilului umorist Ion Pribeagu în regia Maiei Morgenstern. 
De altfel, îndrăgita actriță a fost și unul dintre protagoniștii spectacolului, alături de coregraful și dansatorul Valentin Roșca.

Spectatorii – voi! – au aplaudat de acasă și, putem spune că împreună am creat cea mai mare sală de spectacol a teatrului, cu aproximativ două mii de locuri... virtuale, dar cu tot atât de mulți spectatori! 

Iar joi, pe 2 aprilie, v-am pregătit un super concert The Mono Jacks. Îi știți pe Doru, Cristian, John și Andrei, de la Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle, din playlist-urile voastre favorite. 

Pregătim și alte surprize! 

Ne vedem online, da? La noi acasă și la voi acasă! 

#StaySafe

Vezi și alte subiecte:

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

07-01-2020

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el.

Angela Gheorghiu, recital exceptional la Qreator

06-30-2020

Joi, 25 iunie, ultimul episod al seriei Home Together Edition a dăruit comunității Qreator un regal muzical a cărui protagonistă a fost soprana Angela Gheorghiu.

Ce vrei să descoperi azi?