Blog

Qreator & TEDx: We Marched Together

La finele săptămânii trecute am celebrat, împreună cu TEDx, femeile determinate care schimbă lumea prin ideile lor! Povești despre istoria feminismului, gânduri despre carieră, despre schimbarea care e un substantiv colectiv, modele de gândire sau cum umorul e o terapie de neînlocuit! 

O după amiază spre seară, la TEDxBucharestSalon - Women March Together, eveniment la care am fost Creativity Parter, ca, de altfel, la toată seria de conferințe TEDx Bucharest (și) din acest an. 

Ne-am bucurat să aducem pe scenă, într-un moment creat de Arcadie Rusu de la Linotip, două artiste care, prin dansul lor, ne-au reamintit trăirile, bucuriile, realizările și calitățile pe care le au femeile. A fost o celebrare coregrafică cu accente de culoare oferite de eșarfele din Qollection-ul lunii martie. 

După ce ne-am lăsat cu toții inspirați de idei care schimbă lumea, discuțiile s-au mutat la After Party-ul de la Qreator, curatoriat de Mirela Bucovicean, owner Molecule F și unul dintre mentorii Institutului Qreator. Gazda serii a fost Dragoș Bucurenci, iar Andrei Dinu, TEDxBucharest Licensee & Event Curator, a spus câteva cuvinte despre misiunea brandului pe care îl reprezintă. 
Andreea Georgescu, care a avut unul dintre cele mai apreciate speech-uri pe scena TEDxBucharestSalon - Women March Together, ne-a încântat cu un moment de stand-up comedy îndelung aplaudat de audiență. 

Seara a continuat până (mult) după miezul nopții, cu un concert Mr. Jurjak și ritmuri disco & funky bine alese de DJ Iorga. Nu au lipsit discuțiile despre momentele preferate ale zilei, inspirația de luat acasă și, poate mai mult ca în alte împrejurări, gândul care a fost și motto-ul întregii zile, ”We are stronger together”. 

Vezi și alte subiecte:

The Mono Jacks la Qreator – Home Together Edition

04-06-2020

Ți-am promis că o să organizăm în continuare evenimente de neuitat – de data aceasta transmise în direct, la tine acasă – și ne ținem de cuvânt!

QOLLECTION CONCRETE EMOTIONS BY ANDRA RAICU

04-01-2020

Andra Raicu, designer de interior și cea care semnează Qollection aprilie – Concrete Emotions, este fascinată de latura sensibilă și creativă a materialelor industriale.

Ce vrei să descoperi azi?