Blog

S-A JUCAT „HAMLET ŞI NOI” LA QREATOR

Cum a fost spectacolul „Hamlet şi noi” , un laborator teatral itinerant, pus în scenă de Antoaneta Cojocaru la Qreator 

„Am jucat Hamletul nostru la Qreator. A fost foarte frumos. Arhitectura casei este minunată şi astfel a fost posibil să jucăm spectacolul în interiorul casei, cu publicul dispus în camere. Ba chiar mai mult, am împărţit actele pe etaje. Proiectul Qreator este generos şi vizionar, potrivit cu spectacolul nostru. La prima mână ai zice că e un spaţiu cool. E mult mai mult de atât. E foarte versatil, în primul rând datorită echipei compuse din oameni tineri, generoşi şi deschişi la minte. Pentru noi a funcţionat ca şi un teatru. Şi asta, credeţi-mă, nu e puţin deloc." (Antoaneta Cojocaru)  

„Hamlet şi noi" este un spectacol - laborator de Antoaneta Cojocaru, după faimoasa piesă a lui W. Shakespeare. Spectacolul este un manifest pentru artă şi cultură în care actriţa Antoaneta Cojocaru îşi pune amprenta, îmbinând tehnici inovatoare din arta spectacolului şi arta actorului, construind un spectacol puternic, ce traduce într-o manieră contemporană marile teme existenţiale dezbătute în opera lui Shakespeare: dragostea, relaţia cu autoritatea, familia, moartea, renaşterea.  

Cu scopul de a atrage atenţia asupra patrimoniului cultural şi a monumentelor istorice de valoare, „Hamlet şi noi" se joacă în mai multe muzee şi case de patrimoniu din Bucureşti şi din ţară. Qreator a ridicat cortina pentru acest spectacol pe 15 şi 19 noiembrie.  

Ne-am bucurat de:
-    participarea extraordinară a lui Adrian Ciobanu, actor al Teatrului Bulandra. 
-    Cu: Anca Florescu, Alexandra Giurcă, Răzvan Răduță, Cristiana Ioniță, Teodora Filip, Brian West.
-    studenţii UNATC Horia Fedorca, Alin Potop, Vlad Brumaru, Marina Fluerașu, Alexandru Moldovan, Ciprian Chiricheș, Alexandru Ionescu, Teodora Antal.
-    Ioana Lupu, Maria Bucur, Tatiana Gingărașu, Laura Teodor, Cosmin Rudeanu, Ovidiu Condurache.
-    şi Antoaneta Cojocaru. 

 

Vezi și alte subiecte:

Despre „Umorul în pandemie” cu Andi Moisescu și invitații săi

12-18-2020

Miercuri, 16 decembrie, la Qreator by IQOS am avut din nou dialoguri spumoase, de data asta din lumea publicității, iar tema a fost „Umorul în pandemie”.

„Două liniuțe” – teatru la superlativ!

12-11-2020

Miercuri seara, scena virtuală de la Qreator by IQOS a fost din nou gazda unui spectacol de teatru, jucat live și transmis pe pagina noastră de Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.