Blog

Sclipitori: Teo și Răzvan Exarhu la Qreator by IQOS

Săptămâna trecută, la ceas de seară, porțile virtuale ale Qreator by IQOS s-au deschis din nou pentru public. Peste 700 de persoane au asistat la o nouă discuție provocată de Răzvan Exarhu, om de radio, chef, autor și curator al Institutului Qreator: „Ceva se întâmplă, asta e clar. Dar ce?”. 
Invitatul serii a fost Claudiu Teohari, mult mai cunoscut ca Teo, unul dintre cei mai apreciați artiști români de stand-up comedy.

Vreme de mai bine de o oră și jumătate, cei doi protagoniști au discutat despre relativul absolut, iar una din (puținele, dar nu neapărat fermele) concluzii ale serii a fost că… „Depinde”. Mai precis, așa cum a spus Teo, „Ar trebui să se dea o lege ca toate propozițiile să înceapă cu Depinde. Cu majusculă!” 

Introducerea a fost făcută într-un live pe pagina noastră de Instagram, iar cei doi au avut curajul de a aborda una dintre cele mai spinoase probleme, subiect de nenumărate controverse și curente de opinie: „Punem sau nu mazăre în salata boeuf?”. S-a adus, de altfel, și o nouă perspectivă asupra fenomenului, respectiv mazărea adăugată în piftie – iată o provocare pentru viitoarele petreceri virtuale! 

S-a vorbit despre ce-am pierdut și n-am avut, dimpreună cu alte nostalgii, de ce regretăm timpuri pe care nici măcar nu le-am trăit și cum ne reconstruim memoria personală. Am aflat că autobuzul de pe vremuri ar putea fi o autentică metaforă a lumii, cu un început la șofer și un final la taxatoare, dar și că fiecare vreme are propriul set de certitudini care se schimbă la o decadă sau două, ori că oamenii nu sunt mai buni sau mai răi azi, iar prietenia are aceeași valoare dintotdeauna. 

O greutate aparte în dialogul serii a avut secvența dedicată dacilor, însă cei doi nu s-au sfiit să abordeze și subiectul fashion, provocați de întrebările venite din public și inspirați de cămașa lui Teo. Sensul giratoriu, laserul din lemn, mușamaua d’antan, muștarul, Maradona – iată doar cîteva dintre aspectele dezbătute într-un dialog spumos, presărat cu hohote de râs, atât ale celor doi protagoniști, cât și ale publicului. 

Ce-ar mai fi de povestit? Depinde. Cel mai bine însă, ar fi să (re)vezi chiar tu dialogul celor doi, aici.

Vezi și alte subiecte:

Primăvara asta îți poți reîmprospăta garderoba și stilul!

04-22-2021

Cum sună o sesiune de consultanță online de styling cu Irina Voinea, unul dintre cei mai apreciați stiliști și creatori de modă de la noi?

TRENDURI 2021. Design interior: Mutifuncționalitate

03-30-2021

Am început cu fashion, am continuat cu design grafic, iar astăzi ne îndreptăm atenția spre designul interior.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.