Blog

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el. 

„Creez pentru oamenii nonconformiști și curajoși. Iar inspirația mea vine, de obicei, din viața cotidiană urbană, cărți sau filme. Creierul meu pare să aibă un motor de căutare continuă, astfel informația vizuală consumată se transformă, deseori, în idei și concepte spontane.”

Ideea colecției „Splash of Colors” i-a venit Corneliei într-o zi ploioasă în care și-a dat seama că ar putea să influențeze, prin creațiile ei, cromatica orașului. De la gri și mohorât la exploziv și vesel în doar 2 ținute. Deși pelerinele de ploaie sunt funcționale, nu strică niciodată să te îmbraci pe măsura energiei pe care o simți în fiecare zi. 

Cornelia Spătaru, câștigătoare Call For Artists Qollection 2020
„Inspirația pentru Splash of Colors a venit din arta pop și o ploaie caldă bucureșteană, care mă prinsese la pas grăbit pe strada Calea Victoriei.”

Și chiar dacă ne-am fi dorit să folosim pelerinele de ploaie la festivaluri, anul acesta putem explora orașul cu alți ochi.
Pelerinele au motive grafice inspirate de flamingo pentru EA și de tigri pentru EL, ambele în culori care te vor face remarcat. 

Piesele vestimentare au un pattern reversibil, cu două fețe și le găsești toată luna la Qreator, online sau în magazinul de pe Aviatorilor 8A, în limita stocului disponibil. 

Așa că nu aștepta ca zilele ploioase să te ia prin surprindere: treci pe la Qreator să vezi Qollection de iulie. Te așteptăm zilnic, la magazinul de la parter.

Vezi și alte subiecte:

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

11-27-2020

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori.

Art in Motion la Qreator by IQOS cu Roman Tolici și Andrei Gamarț

11-22-2020

Art in motion stabilește o punte de legătură între arta contemporană, tehnologie și animația digitală. Expoziția aduce în fața publicului 15 lucrări reprezentative, semnate de Andrei Gamarț și Roman Tolici.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.