Blog

SPLASH OF COLORS BY CORNELIA SPĂTARU

Ploile calde de vară merită o ținută pe măsură: Qollection x Cornelia Spătaru propune două pelerine de ploaie în culori și modele efervescente pentru ea și pentru el. 

„Creez pentru oamenii nonconformiști și curajoși. Iar inspirația mea vine, de obicei, din viața cotidiană urbană, cărți sau filme. Creierul meu pare să aibă un motor de căutare continuă, astfel informația vizuală consumată se transformă, deseori, în idei și concepte spontane.”

Ideea colecției „Splash of Colors” i-a venit Corneliei într-o zi ploioasă în care și-a dat seama că ar putea să influențeze, prin creațiile ei, cromatica orașului. De la gri și mohorât la exploziv și vesel în doar 2 ținute. Deși pelerinele de ploaie sunt funcționale, nu strică niciodată să te îmbraci pe măsura energiei pe care o simți în fiecare zi. 

Cornelia Spătaru, câștigătoare Call For Artists Qollection 2020
„Inspirația pentru Splash of Colors a venit din arta pop și o ploaie caldă bucureșteană, care mă prinsese la pas grăbit pe strada Calea Victoriei.”

Și chiar dacă ne-am fi dorit să folosim pelerinele de ploaie la festivaluri, anul acesta putem explora orașul cu alți ochi.
Pelerinele au motive grafice inspirate de flamingo pentru EA și de tigri pentru EL, ambele în culori care te vor face remarcat. 

Piesele vestimentare au un pattern reversibil, cu două fețe și le găsești toată luna la Qreator, online sau în magazinul de pe Aviatorilor 8A, în limita stocului disponibil. 

Așa că nu aștepta ca zilele ploioase să te ia prin surprindere: treci pe la Qreator să vezi Qollection de iulie. Te așteptăm zilnic, la magazinul de la parter.

Vezi și alte subiecte:

Instrumentele bizare la aniversare!

07-31-2021

Pe 31 iulie se celebrează Ziua Instrumentelor Neuzuale. Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute, însă noi credem că e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a face încă o reverență în fața creativității.

Simplitatea ca stil de viață

07-12-2021

Urmând ca trend minimalismul, încurajați de noile filosofii scandinave cu privire la o viață mai simplă – Hygge, Likke sau Lagom – dar și de lecțiile celebrei Marie Kondo, putem păși, în ritm comod, către o viață mai simplă.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.