Blog

Teatru LIVE la Qreator by IQOS: Noi4!

Qreator by IQOS a fost dintotdeauna locul întâlnirilor cu arta, tehnologia, creativitatea și pasiunea! Împrejurările nu ne permit acum evenimente cu public în Vila Oromolu, dar, cu ajutorul tehnologiei și al prietenilor, întâlnirile noastre au loc LIVE și se bucură de aprecierea unui număr încă și mai mare de oameni – mulțumim! 

Joi, 19 noiembrie, la Qreator by IQOS a fost TEATRU. Chiar așa, cu majuscule, la superlativ, jucat cu măiestrie și transmis live către mai bine de 1.300 de spectatori – un succes și o bucurie imense, căci altfel n-am fi putut primi nicicum atâta public în interiorul vilei. În fapt, 1.300 de oameni ar fi depășit chiar și capacitatea sălii mari a TNB! 

S-a pus în scenă Noi4, un spectacol scris de Lia Bugnar, curatoare a Institutului Qreator, și jucat alături de Maria Obretin, Oana Tudor și Marius Manole, de asemenea parte din echipa de curatori ai Institutului. Și pentru că vorbim de dăruire, se cuvine să spunem că spectacolul nu s-ar fi putut juca în interior altfel decât cu măști, dar nu dintre cele pe care le folosește arta actorului, astfel că protaginiștii și echipa s-au mutat în aer liber. Noi4 s-a jucat afară, la jumătatea lunii Noiembrie, pentru ca protagoniștii să poată performa într-un cadru sigur pentru sănătatea lor și a echipei tehnice. 

Așadar, o piesă, patru oameni, patru actori, dar cinci personaje pentru că cineva trebuia să joace chelnerița, fiindcă „e o piesă cu buget mic”. Un text cu metatext, măiastru așezat de Lia Bugnar, interpretat cu bucurie și sete de joc de cei patru actori, care-și ies pe rând din personaj și meserie pentru a deveni... ei înșiși. S-a râs mult, în ciuda lacrimilor curse pe obrazul Mariei Obretin, s-a râs de Victor aka Marius Manole „care nu e Horațiu Mălăele”, s-a râs de Clitemnestre și Vitorii Lipan, s-a stabilit rețeta perfectă de Bloody Mary și unghiul perfect pentru pilirea unghiilor – e foarte important, trebuie să recunoaștem! 

Dar, cel mai important, publicul s-a bucurat de TEATRU și a mulțumit cum doar un public generos poate s-o facă, iată: 

„Dragilor, fără teatru lumea (mea) nu există. Vă mulțumesc din tot sufletul. Sper să jucați des și mult, ca să apuce tot mai mulți prieteni ai mei să vă vadă, măcar online... ”
„1.3k spectatori! Felicitări!!! Într-o sală de teatru ar fi fost imposibil...”
„Mulțumim din suflet pentru piesă! Sunteți minunați!”
„Spectatori în primul rând. Mulțumim pentru bucurie! Felicitări!”
„Mare bucurie ne-ați făcut! Reîntâlnirea cu teatru! Mulțumesc!” 
„Suntem numai ochi, urechi și suflet! Alături de actori!” 
„O comedie amară, marcă inconfundabilă, de top! Ați făcut dintr-o seară obişnuită o seară minunată! Sunteți extraordinari. Mulțumesc, tuturor!”
„Felicitări pentru idee, pentru talent, pentru dăruirea actorilor, pentru Qreator, pentru text, Lia Bugnar, pentru tot! Mulțumim, oameni minunati, pentru ca ne scoateți ... la lumină! Mă înclin!”
„Faceți pandemia suportabilă! Recunoștință!”

Chiar așa, ne înclinăm în fața aplauzelor! Mulțumim!

Vezi și alte subiecte:

Luna Cadourilor continuă la Qreator by IQOS!

01-19-2021

Înainte de toate, bine ai revenit pe blogul Qreator by IQOS în 2021! Sperăm că ți-ai încărcat bateriile și pornești în noul an cu inspirație și idei pe care ești nerăbdător să le pui în practică!

Șapte zile ale recunoștinței

01-02-2021

Pentru Qreator by IQOS anul 2020 s-a încheiat cu „Șapte zile ale recunoștinței”. Te invităm și pe tine să ne spui motivele tale de recunoștință în acest an, exact așa cum au făcut-o șapte artiști, pe paginile noastre de Instagram și Facebook.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.