Blog

The Mono Jacks la Qreator – Home Together Edition

Ți-am promis că o să organizăm în continuare evenimente de neuitat – de data aceasta transmise în direct, la tine acasă – și ne ținem de cuvânt! După o lansare Vița de vie cu muzică bună și spectacolul de teatru ”Mic și-al dracu’”, săptămâna trecută am adus în casele prietenilor Qreator un super concert live cu The Mono Jacks! 

Aflați la distanță regulamentară, doi câte doi, în două încăperi de la etaje diferite, Doru, Cristian, John și Andrei, au cântat și au încântat audiența cu piesele lor binecunoscute și iubite! În ordine, în concert s-au auzit: Gloria, Caleidoscop, Tablou, Umeri aurii, 1000 de DA, Infinit, Un sfert de secundă, Caffè sospeso, Zbor, Acum începe totul și Nemuritori. Dacă vă e dor de ele, le puteți reasculta pe toate aici.

Publicul, aproape 3000 de persoane în live, și-a primit artiștii preferați cu brațele deschise, mulțumiri, gânduri bune, ”piele de găină”, lacrimi de bucurie și dans în pijamale. Pe parcursul concertului, au curs fără oprire zeci de mesaje pentru artiști: 

”Clipe de libertate, trăite cu muzica voastră. Cel mai frumos dar al artiștilor muzicieni, vă mulțumim!!! Să fiți sănătoși, aveți grijă de voi!” 
”Nu mi-am imaginat că o să fiu în pijama la un concert The Mono Jacks!” 
”M-ați făcut să mai uit de toată perioada asta. Vă mulțumesc!” 
”Sunteți tratament pentru sufletele noastre izolate”

Nu am avut BIS dar, special pentru toții fanii The Mono Jacks, avem un scurt interviu cu Doru Trăscău, realizat după concert! 
Spoiler: le-a plăcut și lor foarte foarte mult! 

Cum a fost experiența asta pentru voi?
A fost o premieră, în orice caz. Un concert transmis live nu e ceva foarte complicat, dar un concert care să respecte normele de distanțare socială, atât cu echipele care au asigurat sunetul și transmisia, cât și între noi, în trupă, e cu totul altceva. 

Cum v-ați pregătit? 
Am făcut o ședință și am stabilit un desfășurător final al zilei de concert. Tehnicianul nostru, Scheletu, a ajuns pe la 8 la locație, și-a făcut partea, apoi a plecat. După asta, a venit Bogdan Moroșanu, sunetistul nostru, după care echipa de filmare, care a montat camerele în ambele încăperi în care urma să cântăm, am făcut probe separat, ne-a luat aproape toată ziua să punem la punct ce-am fi făcut altfel în câteva ore. 
A fost o experiență neobișnuită, mai ales după concert, nu ne-am îmbrățișat, n-am făcut poze, n-am stat la o bere, așa cum am fi făcut de obicei. 

Dar interacțiunea cu publicul cum vi s-a părut?

Mărturisesc onest că atunci când am ajuns acolo aveam bateriile destul de descărcate, însă am plecat aproape țopăind și e valabil pentru noi toți. Am înțeles că aveam foarte, foarte mare nevoie să ne întâlnim și să cântăm, mult mai mare decât aș fi crezut, și mă bucur mult că am avut ocazia să facem asta.

Iar când am ajuns acasă și am văzut că deja erau peste 50.000 de vizualizări la video, apoi am citit absolut toate comentariile, starea de bine s-a amplificat și mai mult. Sunt foarte fericit, noi toți suntem, că am reușit să aducem atâta bucurie în casele oamenilor, cu atât mai mult într-o asemenea perioadă. Și vrem să le mulțumim mult celor care au fost alături de noi în aceaastă experiență! 

***

Joi, pe 9 aprilie, următorul eveniment Home Together Edition aduce o nouă întâlnire din seria celor organizate de Institutul Qreator. Astfel, Răzvan Exarhu îl va avea ca invitat pe Constantin Vică, lector universitar al Facultății de Filosofie, într-o discuție live care ne provoacă pe toți cu câteva întrebări firești: Putem învăța ceva din pandemie? Omenirea va iesi mai bună sau mai înțeleaptă din această încercare? Cât de liberi suntem in izolare?

Ne vedem joi!

Vezi și alte subiecte:

Instrumentele bizare la aniversare!

07-31-2021

Pe 31 iulie se celebrează Ziua Instrumentelor Neuzuale. Originile acestei sărbători nu sunt cunoscute, însă noi credem că e o ocazie la fel de bună ca oricare alta pentru a face încă o reverență în fața creativității.

Simplitatea ca stil de viață

07-12-2021

Urmând ca trend minimalismul, încurajați de noile filosofii scandinave cu privire la o viață mai simplă – Hygge, Likke sau Lagom – dar și de lecțiile celebrei Marie Kondo, putem păși, în ritm comod, către o viață mai simplă.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.