Blog

TIFF 2021 la final

Poate că genericul de final TIFF 2021 a dispărut deja de pe ecranele din festival, însă ecourile acestei ediții sunt încă departe de a se stinge. 
Festivalul Internațional de Film Transilvania a avut loc între 23 iulie și 1 august și a propus iubitorilor de film câteva sute de evenimente reunite în programul din acest an, dar și câteva surprize dintre cele mai plăcute.

Revenit în forță după o curajoasă, atipică, dar și foarte necesară ediție în 2020, TIFF a readus bucuria și entuziasmul în Cluj-Napoca, dar și în câteva locații din jurul orașului (Florești, Vlaha, Bonțida) și, poate mai important ca oricând, a redat tuturor celor prezenți, spectatori și invitați, ocazia de a se întâlni. Filme, filme și, ați ghicit!, filme, atent selecționate de organizatori, și-au regăsit locul pe marile ecrane, atât în cinematografe cât și în alte locuri din oraș. Cele mai căutate au fost, desigur, „sălile” în aer liber, însă multe evenimente din cadrul festivalului au fost sold out. 
Sergei Polunin, invitatul super-special al acestei ediții, a adunat la TIFF iubitori de film și dans din toate colțurile țării, ba chiar și de dincolo de granițe, iar magia dansului său de la castelul Banffy nu va fi uitată prea curând de norocoșii care au prins bilet la eveniment! 

Dincolo de filme, la fel ca în fiecare an, TIFF a propus și o serie de evenimente dedicate industriei – 10 pentru FILM, InfiniTIFF, pitch-uri și întâlniri formale în cadru informal, o conferință de educație media și cinematografică, peste zece expoziții, concerte și cine-concerte, întâlniri deschise între public și invitați, ba chiar și o felie generoasă de gastronomie, tradusă cinematografic în secțiunea Film Food. 

N-au lipsit petrecerile, dar nici premiile oferite în cadrul unei Gale cu covor roșu care a celebrat și premiat talentul în domeniul filmului și ne-a reamintit tuturor cât de multă nevoie avem de film, de artiști, de creativitatea și generozitatea lor! 

Mulțumim, TIFF, vom fi acolo și anul viitor la aniversarea ta de 20 de ani! 

Vezi și alte subiecte:

HAPPY WORLD FASHION DAY!

08-21-2021

Astăzi, pe 21 august, celebrăm Ziua Mondială a Modei, un demers menit să marcheze pasiunea și preocuparea noastră față de toți creativii din acest domeniu și fantasticele lor creații.

În august, sărbătorim Bucharest PRIDE!

08-13-2021

Este o ediție cu atât mai specială cu cât evenimentul nu a putut fi organizat în 2020, dar și pentru că în acest an se împlinesc 20 de ani de la abrogarea Articolului 200 din Codul Penal.

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

QREATOR.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla informații despre locația noastă, dar și despre magazinul IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să facilizeze renunțarea la fumat. IQOS NU ESTE LIPSIT DE RISCURI. Eliberează nicotină, care crează dependență și este destinat fumătorilor adulți.