Evenimentele următoare

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a vedea ce evenimente îți pregătim!

eveniment Qreator
eveniment Institutul Qreator

Nu există niciun eveniment care să corespundă acestor criterii.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

În conformitate cu legile în vigoare, încăperile pot fi rezervate pentru întâlniri sau activități restrânse, cu respectarea tuturor normelor de siguranță.

VEZI EVENIMENTELE TRECUTE

Despre „Umorul în pandemie” cu Andi Moisescu și invitații săi

Miercuri, 16 decembrie, la Qreator by IQOS am avut din nou dialoguri spumoase, de data asta din lumea publicității, iar tema a fost „Umorul în pandemie”.

AFLĂ MAI MULTE

„Două liniuțe” – teatru la superlativ!

Miercuri seara, scena virtuală de la Qreator by IQOS a fost din nou gazda unui spectacol de teatru, jucat live și transmis pe pagina noastră de Facebook.

AFLĂ MAI MULTE

Sclipitori: Teo și Răzvan Exarhu la Qreator by IQOS

Săptămâna trecută, la ceas de seară, porțile virtuale ale Qreator by IQOS s-au deschis din nou pentru public. Invitatul serii a fost Claudiu Teohari, mult mai cunoscut ca Teo, unul dintre cei mai apreciați artiști români de stand-up comedy.

AFLĂ MAI MULTE

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.