Evenimentele următoare

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a vedea ce evenimente îți pregătim!

eveniment Qreator
eveniment Institutul Qreator

Nu există niciun eveniment care să corespundă acestor criterii.

Rezervă o cameră în Qreator

Fie că ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să organizezi un eveniment, Qreator îți pune la dispoziție un spațiu dedicat. Am creat pentru comunitatea noastră, 8 camere, cu 8 universuri diferite, la fel ca pasiunile voastre. Rezervă una dintre ele, în funcție de tematică și disponibilitate.

În conformitate cu legile în vigoare, încăperile pot fi rezervate pentru întâlniri sau activități restrânse, cu respectarea tuturor normelor de siguranță.

VEZI EVENIMENTELE TRECUTE

Angela Gheorghiu, recital exceptional la Qreator

Joi, 25 iunie, ultimul episod al seriei Home Together Edition a dăruit comunității Qreator un regal muzical a cărui protagonistă a fost soprana Angela Gheorghiu.

AFLĂ MAI MULTE

„Aici nu se simte” – teatru la înălțime!

Săptămâna trecută, un nou eveniment din seria Qreator Home Together Edition a readus teatrul în atenția comunității noastre.

AFLĂ MAI MULTE

The Mono Jacks la Qreator – Home Together Edition

Ți-am promis că o să organizăm în continuare evenimente de neuitat – de data aceasta transmise în direct, la tine acasă – și ne ținem de cuvânt!

AFLĂ MAI MULTE

Ce vrei să descoperi azi?

Qreator

Acest website este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.
Dorești să continui?

Bine ai venit pe Qreator.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla informații despre evenimentele noastre, dar și despre magazinele IQOS din cadrul Qreator by IQOS. Tratăm foarte atent modul în care publicul larg află informații despre produsele IQOS și HEETS. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani și ești rezident în România. Pentru a confirma faptul că ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul ‘’DA’’. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul ‘’NU’’.
În continuare, în interiorul site-ului, îți pot fi solicitate informații cu caracter personal, în cazul în care dorești să rezervi o camera.